Tanju Özcan Belediye Personeli’ni Yine Kandırarak Mağdur Etti

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nden önce Noter’den vermiş olduğu imzalı taahhüt ile belediyeden işçi çıkartmayacağını taahhüt etmiş ve belediye çalışanlarının da oylarını almıştı.

Seçimden sonra ise Tanju Özcan noterden verdiği imzalı taahhütünü de yok sayarak yüzlerce personeli işten atmış ve bu durum halk arasında “Tanju Özcan’dan personele bir kazık” olarak nitelendirilmişti.

Personele “Emekli Olun Paranızı Alamazsınız” Çağrısı Yapmıştı

Öte yandan Ak Parti’nin EYT mağdurlarının sorununu çözmesi üzerine Bolu Belediyesi’nde yüzlerce işçi emekli olma hakkı kazanırken ekonomik problemlerle uğraşan Bolu Belediyesi personele çağrı yaparak İller Bankası’ndan kredi çekileceği ve personelin acilen emeklilik dilekçesini vermesi gerektiği aksi halde 8-9 ayda peyder pey olarak personele emekli ikramiyesinin ödeneceğini açıklamışlardı.

Personele 2. Kazık

Emekli olan personele İller Bankası üzerinden kredi çekileceği ve bu nedenle emekli olmak isteyen personelin acele etmesi gerektiğini söyleyen Tanju Özcan belediye personellerinin iddiasına göre İller Bankası ile anlaşamadı ve personelin emekli ikramiyesini de ödeyemezken özel bankalar ile görüşme yapmaya başladı. Tanju Özcan’ın personeli ikinci kez kandırması ise halk arasında “Tanju Özcan’dan personele 2. bir kazık. Tanju Özcan’ın yaptıkları Kazıklı Voyvoda’nın yaptıklarını geçti” şeklinde adlandırılırken belediye personellerinin sitemize göndermiş oldukları mesaja ait ekran görüntüsü şöyle;

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir