Tanju Özcan CHP’den atılmamak için son yalvarışını yapacak

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan göreve geldiği 31 Mart 2019 seçimlerinden bu yana bel altı aşağılayıcı ve faşist açıklamaları ile sık sık yerel ve ulusal basınımızda adından söz ettirirken Kemal Kılıçdaroğlu’nun talebiyle ‘tedbirli olarak ‘kesin ihraç istemiyle parti disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Tanju Özcan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dan görüşme talebinde bulunmuş ve Kılıçdaroğlu Özcan’ın talebini reddetmişti.

Özcan’ın CHP’den atılması için takvim hızla ilerlerken Tanju Özcan yazılı savunmasını CHP Parti Disiplin Kuruluna teslim etti.

Kameralar karşısına geçtiğinde “ben partinin öz evladıyım” açıklaması yapanTanju Özcan’ın 25 Temmuz’da CHP Disiplin Kurulu’nda sözlü savunmasını vererek son yalvarışını yapması bekleniyor.

Usta Gazeteci’den Gece Yarısı İmalı Paylaşım

Öte yandan gece yarısı geç saatlerde sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden paylaşım yapan İmdat Aslan “Ankara’dan Bolu’ya gelerek Tanju Özcan hakkında *”filtrelenmiş, temiz” bilgi alıp bu bilgileri raporlayıp Ankara’ya dönenler önlerine konulan günyüzü görmemiş delillerden sonra ön bilgi alarak kesin kanaatlere ulaştı.

Çok deģil bir hafta sonra söz konusu raporun sonucuna bütün Bolu olarak tanıklık edeceğiz.” açıklamalarında bulunurken, yapılan açıklama kamuoyunda “Tanju Özcan kesin ihraç edilecek” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir