Tanju Özcan “Selahattin Demirtaş Okul Arkadaşım” dedi HDP’yi Yeniden Çözüm Sürecine Davet Etti.

Bir Polis’in HDP İl Başkanı’na tokat atması üzerine sosyal medyadan güya destek vermeye çalışan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “Tokadı yiyen o gavat HDP İl başkanı savundukları o terörist örgütün kaç askeri ve polisi hain tuzakla şehit düşürdüğünü hiç düşündünüz mü? Türk Polisi Türk Milletinin polisidir.” paylaşımında bulundu.

Başkan Geri Vites Mi Yaptı?

HDP İl Başkanı’na hakaret içerikli paylaşım yapan Tanju Özcan tepkiler üzerine paylaşımını sosyal medya hesaplarından kaldırmak zorunda kaldı. Özcan’ın paylaşımını kaldırması üzerine de vatandaşlar tepki gösterdi.

Tanju Özcan “HDP Eş Genel Başkanı’nın Elini Öperim”

Fox Tv sunucusu Fatih Portakal’ın YouTube Özel kanalına canlı bağlanan Tanju Özcan kardeşi PKK Kamplarında bulunan ve şu an da kendisi de hapiste bulunan Selahattin Demirtaş’ın okuldan arkadaşı olduğunu iddia ederek HDP’nin PKK’ya silah bırakma çağrısı yapması ve siyasal çözüm aranması yönünde çağrı yapmaları halinde HDP Eş Genel Başkanı’nın elini öpeceğini açıkladı.

Sabahki paylaşımında “savundukları o terörist örgütün kaç askeri ve polisi hain tuzakla şehit düşürdüğünü hiç düşündü mü?” paylaşımı yapan Tanju Özcan’ın öğle saatlerinde çark ederek HDP Eş Genel Başkanı’nın elini öpmek istemesi tepkilere neden olurken, PKK terör örgütüne yardım ve yataklık yapma suçlaması ile Yargıtay tarafından kapatma davası açılan HDP’nin elini nasıl öpeceği de merak konusu oldu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir