Tanju Özcan Ultra Lüks Montu İçin Bakın Ne Dedi?

Bolu Belediye Başkan’ı Tanju Özcan’ın gündeme gelme, gündemde kalma çabaları son sürat devam ediyor. Personeline “zamcık ile zam arasındaki farkı anlatmaya çalışmıştım” şeklindeki twitter video paylaşımında Özcan’ın açıklaması kadar ultra lüks montu da gündem oldu.

Ultra Lüks Montun Fiyatı Dudak Uçuklatan Cinsten

Tanju Özcan’ın Moncler marka ultra lüks montu twitter paylaşımının altında çokça yorumlanırken montun fiyatı dudak uçuklattı.

Moncler, çoğunlukla kayak kıyafetleri ile tanınan bir İtalyan lüks moda markası. 1952’de René Ramillon ve André Vincent tarafından kurulan Moncler, adını Fransa’nın Grenoble yakınlarındaki bir Alp kasabası olan Monestier-de-Clermont’un kısaltmasından aldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın giymiş olduğu Moncler Promio Kapüşonlu erkek mont’un internette indirimli satış fiyatı ise tam 83 bin 545 TL!

Bolu Belediyesi’nde çalışan bir personelin Tanju Özcan’ın bir günlük kıyafetini alabilmesi için aylarca çalışması gerekiyor.

Özcan’dan “Çakma” Cevap!

Konuya ilişkin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan haber sitemize vermiş olduğu cevapta “Maalesef çakma imiş 1.5 yıl önce gelmiş bir hediye imiş o zaman ki değeri 600 tl imiş” dese de bu ürünün çakma yani replika olmadığı iddia ediliyor.

Başkan Özcan’ın Haber Sitemize Cevabı

Değirmenin Suyu Nereden Geliyor?

Göreve geldiği 31 Mart 2019 tarihinden bu yana evini ağır tadilata sokan, evinin önündeki arsayı alan, köyü Gövem’de tripleks villa yaptığı, özel otomobilini değiştirdiği, İstanbul-Ataşehir’de ticari arsa aldığı iddia edilen Özcan hakkında vatandaşlar “nereden geliyor bu değirmenin suyu?” demeden edemiyorlar.

Tanju Özcan’ın paylaşım videosunun altına gelen bazı yorum görselleri ise şöyle;

3 YORUMLAR

5 1 oy
Habere Puan Ver!
3 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Bolulu
Bolulu
Ziyaretçi
12 Ocak 2023 3:48 15:48

Hediye geldiğinde çakma olduğunu bilmiyormuş doyelim. 80 küsur bin liralık bir hediyeyi neden kabul eder?

Vatandaş
Vatandaş
Ziyaretçi
12 Ocak 2023 9:58 09:58

Bu mu sosyal belediyecilik? Bu mu sosyal belediye başkanı? Bir de hiç takım üstüne yakışmış mı? Yazık!

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir