Tanju Özcan’ın Bile Kabullenemediği, CHP’nin 1. Sırasına Gökten Düşen Türker Ateş’i CHP Seçmeni Kabullenemedi

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş hatırlanacağı üzere TOBB kontenjanından milletvekili olabilmek için görevinden istifa etmiş ve CHP’den milletvekili aday adayı olmuştu.

Tanju Özcan ve Parti Yönetiminden Tepki Almıştı

Türker Ateş’in aday adayı olmasına en büyük tepkiyi CHP’ye yıllarını vermiş üç dönem milletvekilliği ve halen belediye başkanlığı görevini yapan Tanju Özcan “Ben bu oyunu bozarım” diyerek sert tepki göstermiş yine partiye yıllarını ve çokça parasını vakfetmiş olan kişiler de tepki göstermişti. Altı çizilmesi gereken en önemli hususlardan birisi de itfaiye binası açılışana gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için Tanju Özcan tarafından tüm belediye personeline (yaklaşık 2200 çalışan) itfaiye binası açılışına gelmesi talimatı verilirken CHP mitinginde personele böyle bir talimatın verilmediği, hatta Tanju Özcan’ın oy toplamak için gittiği ilçelerde “oyunuzu CHP veya İYİ Partiye vermeyecekseniz Bizim İsmail’e yani MHP’ye verin” dediği belirtiliyor.

Anketlere Göre CHP Vekil Çıkartamayacak

Öte yandan sitemiz tarafından Facebook üzerinde yapılan ve binlerce kişinin katılmış olduğu ankete göre de Türker Ateş’in milletvekili olarak çıkmasının mümkün olmadığı görülüyor. CHP’nin bu seçimde Bolu’dan milletvekili çıkaramayacağı açıkça görülüyor.

Miting Meydanı Boş Kaldı

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı miting meydanlarının boş kalması ve iki liderin Bolu’da ortak miting yapmasına rağmen yaklaşık 3500 kişinin katılması CHP seçmenine dikte edilen adaylar Türker Ateş ve Burak COP’dan kaynaklanan bir tepki olarak nitelendiriliyor.

Saat 13:30'da demokrasi meydanında çekilen bir fotoğraf.

4 YORUMLAR

1 1 oy
Habere Puan Ver!
4 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
geredeli
geredeli
Ziyaretçi
12 Mayıs 2023 5:28 17:28

doğru haber. Bu haber kuruluşu her kimse itibar edilmesi gereken bir kaynak. Mitingde kalabalık yoktu. Toog mitingi daha kalabıktı.

Memedullah
Memedullah
Ziyaretçi
10 Mayıs 2023 10:34 22:34

Gerçekten kimse yoktu. Şu kadar kişi vardı diyenlere anlam veremiyorum. TOGG görmek isteyenler nerede ise daha kalabalıktı bile diyebilirim.

Aliveli
Aliveli
Ziyaretçi
10 Mayıs 2023 10:15 10:15

Doğruya doğru

Chp
Chp
Ziyaretçi
10 Mayıs 2023 7:10 07:10

Fatih Metin’in yoldaşı ile bizim işimiz olmaz.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir