TANJU ÖZCAN’IN SİYASİ HAYATI SONA ERDİ

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın CHP MYK tarafıdan kesin ihraç istemi ile CHP Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verildi. Tanju Özcan’ın CHP’den ihraç edilmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Göreve geldikten sonra “ben diğerlerinden çok farklı bir belediye başkanı olacağım” diyen Tanju Özcan sözünü tuttu. Geldiği ilk günden bu yana siyasi şovlar ve ahlaksız çıkışları ile diğer belediye başkanlarından ne kadar farklı olduğunu tüm Türkiye’ye gösterdi. Son olarak Mayıs ayı meclis toplantısında oy vermek için elini kaldıran Ak Partili Hacer Çınar’a “Bana niye el sallıyorsunuz hanım efendi Allah Allah ama ayıp oluyor öyle el sallamaklar falan yani ben evli barklı adamım öyle şey olmaz ya” demesi bardağı taşıran son damla oldu.

HABERİMİZ ULUSAL BASINDA YER ALINCA YER YERİNDEN OYNADI

Tanju Özcan’ın Belediye Meclisi’ndeki ahlaksız çıkışı yerel ve ulusal basında ilk defa BoluSonHaber.Com haber sitemizde “CHP’li Tanju Özcan’dan Bu Kez Ak Partili Kadın Belediye Meclis Üyesine Ahlaksız İtham” başlığı ile yayınlanmış ve ulusal basına tarafımızdan servis edilmişti. Ulusal basında gündemin yoğun olması nedeni ile onaltı gün sonra yayınlanması ile adeta yer yerinden oynadı. Ak Parti, CHP ve çeşitli sivil toplum örgütleri duruma tepki gösterirken belediye önünde çok sayıda gösteri düzenlendi. Tanju Özcan ise yapılan gösterilere aynı aymazlık ile dans ederek cevap verdi.

KESİN İHRAÇ İSTEMİ İLE DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ

Tanju Özcan’ın son dansı adeta siyasi hayatının da sonu oldu. Özellikle Millet İttifakı’nın ortağı HDP tarafından istenmeyen adam ilan edilen Tanju Özcan’ı CHP MYK kesin ihraç talebi ile ‘tedbirli’ olarak CHP Disiplin Kuruluna sevk etti.

CHP Disiplin Kurulu’nun toplanarak Tanju Özcan hakkında kesin ihraç kararı vermesi bekleniyor.

1 Yorum

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Sepetcioglu oto
Sepetcioglu oto
Ziyaretçi
14 Haziran 2022 2:25 14:25

CHP ,Cumhurbaşkanı adayı olmak için Kılıçdaroğlu’na seslenen Tanju özcanı belediye meclisinde bir kadın meclis üyesiyle yaşadığı diyalogu gerekçe göstererek kesin ihraç istemiyle disipline sevk etti.
Tabi yersen

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir