Selçuk Albayrak’tan BTSO Başkan’ı Abdullah Alemdar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bolu Son Haber Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Selçuk Albayrak Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) başkanlığına seçilen Abdullah Alemdar’ı makamında ziyaret etti.

Eski BTSO Başkanı Türker Ateş’in CHP’den milletvekili olmak amacıyla istifa etmesi üzerine yönetim kurulunun 6-5 oyları ile Abdullah Alemdar yeni Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı seçilmişti.

Selçuk Albayrak’tan Hayırlı Olsun Ziyareti

BTSO Başkanı seçilen Alemdar İnşaat firması sahibi başarılı iş adamı Abdullah Alemdar’ı BTSO’da ki makamında ziyaret eden haber sitemizin Yazı İşleri Müdürü Selçuk Albayrak Alemdar’a; “Yeni görevinizde başarılar dilerim. Yönetim Kurulu Üyeleri’nin sizi seçmesi büyük bir isabet olmuş. Görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinizden eminim. Hayırlı olsun” ifadelerini kullanırken BTSO Başkanı Alemdar ise “Nazik ziyaretleriniz için teşekkür ederim. Göreve geldikten sonra geçmişten kalan projelerin devamı ve hızlandırılması için çok sayıda toplantı ve planlamalar yaptık. İlimizde yapımı uzun zamandır bekleyen Yeniçağa OSB ve Dörtdivan OSB ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Yine Nakliye sektörünün bir ihtiyacı olan yeni bir TIR parkı ile ilgili girişimlerimiz var. İlimizin ihtiyaçları için gerek devlet kurumları, gerekse siyasileri ile görüşüyoruz. Tabii bazen sesimizin daha net duyurulabilmesi amacı ile siz değerli basın mensuplarına ihtiyacımız olabiliyor. Bu hususta desteklerinizi bekliyoruz” açıklamalarında bulunurken Selçuk Albayrak’ta “Ben bir Bolu milliyetçisiyim. Bolu menfaatine olan her hususta size sonuna kadar destekçi olacağım” ifadelerini kullandı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir