UTANÇ DUYDUĞU ÜLKEDE TORPİLLİ MÜDÜR VE MEMUR OLDU.

Bolu Belediyesinde 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinden sonra sansasyonel olaylar fiyaskolar bitmek bilmiyor. Bunlardan bir tanesi de çiçeği burnunda atanan Park ve Bahçeler Müdüresi Kübra Coşkun!

Bolu Belediyesi Park Bahçeler Müdüresi Kübra Coşkun

Kübra Coşkun “Bu ülkenin vatandaşı olmak ne kadar utanç verici oldu !”

1 Nisan 2015 tarihinde sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden “Bu ülkenin bir vatandaşı olmak ne kadar utanç verici oldu !” paylaşımı yapan Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdüresi Kübra Coşkun 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinden sonra 1 Nisan 2019 gününde menfaatleri gereği Türk Bayrağı görseli üzerinde “Çok şükür 🙏” paylaşımı yaparak Tanju Özcan’ın Belediye Başkanı olmasına dua ediyor. Yani menfaatleri başladığı için hemen Türk milliyetçisi oluyor. Menfaatler başladığı için utanç falan kalmıyor.

Kübra Coşkun utanmadan utanç duyduğu ülkenin resmi dairesinde torpilli müdür oluyor önce, sonra yine utanmadan maaş almaya başlıyor.

Kübra Coşkun’un 15 Temmuz 2016 FETO/PDY kanlı darbe girişimi denemesinden hemen sonra 16 Temmuz 2016 günü Türk Bayrağı görseli paylaşıyor. Ve her ne keramet ise aynı paylaşımı Tanju Özcan seçimi kazandıktan yine bir gün sonra güncelleyerek bu kez başına da “Çok şükür 🙏” yazarak paylaşıyor. Ülkemizde aynı pozisyonda binlerce işsiz insan varken sosyal paylaşım sitesi ‘ince mesajlarla’ dolu olan bu kişinin devlet makamını işgal ediyor olması vatandaşlar tarafından büyük üzüntü ile karşılanıyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir