Velioğlu Kolyenin Etkisinden Kurtulamadı

Dün akşam Bolu ilginç anlara sahne oldu. BGC başkanı ve  Özgür Bolu gazetesi editörü Bülent Velioğlu’nun sunduğu ve Tanju Özcan’ın konuk olduğu sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan programda ilginç anlar yaşandı.

Bülent Velioğlu sosyal paylaşım sitelerinde program yapacağını duyurdu ancak sadece korona gündemi ile ilgili bir program olacağından bahsetmediği gibi yayın başladıktan sonra da izleyici kitlesine korona gündemi ile ilgili sorular sorulmasını başka soru alınmayacağını söylemedi ve yayının başında vatandaşların sorularını alacağını söyledi.

Uzunca bir süredir korona virüs nedeni ile başkanı göremeyen çok sayıda vatandaş ve gazeteciler korona virüs dışında genel siyaset ve ilimizi ilgilendiren bazı sorular sordular ancak Velioğlu bunların hiç birini başkana sormadığı gibi bazı gazeteci ve vatandaşlara tahammüllerin dışına çıkarak sert bir şekilde çıkıştı. Yorumcu vatandaş ve gazetecileri provakatörlük ile  suçlayan Velioğlu bir gazetecinin sorusunuda çarpıtarak “ya Allah aşkına başkanın ne alakası var HDP ile falan” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Başkan, Velioğlu’nun her sorusundan sonra lafı hep genel siyasete ve daldan budaktan başka konulara getirmesine rağmen Velioğlu vatandaş ve gazetecilerin sorularını ısrarla başkana sormayınca bazı vatandaşlar “bu nasıl Özgür Bolu Gazetesi, adı Özgür içeriği değil” şeklinde sitemlerde bulunurken bazı vatandaşlarda “Velioğlu kolyenin etkisinden  kurtulamamış” şeklinde yorumlar yaptı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir