Yürekleri Isıtan Kare

Ak Parti Bolu İl Teşkilatı uzun zamandır devam eden halk buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Yeni Çaydurt köyünde vatandaşlar ile buluşan teşkilat mensupları sıcak çorba ikram ederken soğuk havaya rağmen vatandaşların sıcak çayı ve muhabbetti ile karşılandılar.

Yeni Çaydurt köyünde kurulan Çarşamba pazarını ziyaret eden Ak Parti heyeti vatandaşların ilgisi ile karşılandı. Ak Parti İl Başkanı Suat Güner vatandaşlarla sohbet ederken bir esnafın sorunlarını dinledi.

Altılı Masaya Oy Yok!

Ak Parti Teşkilatı ve İl Başkanı Suat Güner’e sıcak bir karşılama yapan ve çay ikramında bulunan pazar esnafları altılı masanın temsiliyetinin düşük olduğunu ve altılı masaya güvenmediklerini Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ı 20 yıldır olduğu gibi bu yılda yapılması planlanan seçimlerde sonuna kadar desteklemeye devam edeceklerini belirttiler.

Suat Güner: Müjdemiz Olacak

Vatandaşlar ile sıcak bir sohbet gerçekleştiren Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner çay ikramı ve samimiyetleri için vatandaşlara teşekkür ederek yakın zamanda bölge halkına bir müjdelerinin olacağını belirtti.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir