2023 SEÇİM: Aday adaylarının turizm savaşı proje savaşına dönüştü: CHP’li Cumhur Bandakçıoğlu “Selami Konyalıoğlu’nun rakibi ben değilim”

Bolu Belediyesi CHP’li Belediye Meclis Üyesi iken Turizm Komisyon Başkanlığı görevini de yürüten ve 14 Mayıs 2023 seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için istifa eden Cumhur Bandakçıoğlu dün sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta “Kültürel Miras ve Turizm” yazan kendisine ait bir öğrenci kimlik kartı üzerine “Tek Çıkış yolumuz TURİZM. Gerisi teferruat!” yazdıktan sonra açıklama olarak da “En büyük rakibin kim diye soruyorlar. Tek rakibim yerelde Semih Dimcioğlu, genelde İlber Ortaylı. Bahar dönemi derslerim sağlam! Turizimde Etik, Turizm Araştırmaları, Osmanlı Mimarisi ve Sanatı, Doğal Faktörlerin Turizme Etkisi Materyelleri, Beylikler Devri Mimarisi ve Materyalleri, Turizm Coğrafyası’nın Kapsamı ve Esasları!” metnini eklemişti.

İşi gereği bir çok dünya ülkesini gezme imkanı bulan, Bolu Belediyesi Turizm Komisyon Başkanı olan ve İstanbul Üniversitesi’nde turizm eğitimi de alan Cumhur Bandakçıoğlu’nun paylaşımını haber sitemiz “Cumhur Bandakçıoğlu, Milletvekilliği Aday Adaylığı Sürecinde Rakiplerini ve Turizmdeki Uzmanlığını Açıkladı” başlığı ile siz değerli okurlarımızla buluşturmuştu.

Ak Parti aday adayı Selami Konyalıoğlu: “3 tane turizm projesi açıkla”

Haberimizin ardından yine sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan bir paylaşım yapan Ak Partili aday adayı Selami Konyalıoğlu ise “Turizmde uzmanım demiş chp’li aday adayı,ya arkadaş 3 tane turizm projesi açıkla Bolu için de bir katkın olsun,ha benim projelerimden alıntı da olsa kabul…” açıklamarında bulunmuş ve haber sitemiz “Bolu’da Turizm Savaşı Başladı: CHP Aday Adayı Cumhur Bandakçıoğlu vs. AK Parti Aday Adayı Dr. Selami Konyalıoğlu!” başlığı ile siz değerli okurlarımız ile buluşturmuştu.

Bandakçıoğlu Konyalıoğlu’na tepki gösterdi

Bolu Son Haber Yazı İşleri Müdürümüz sayın Selçuk Albayrak’ı arayan CHP Bolu Milletvekili Aday Adayı Cumhur Bandakçıoğlu şu açıklamalarda bulundu; Ak Parti Aday Adayı Selami Konyalıoğlu’da ben de aday adayıyız, aday değiliz Selami beyin rakipleri Ak Parti’ye aday olabilmek için müracaat ettiği 26 aday adayıdır. Kendisi ben gıyaben, aday adaylığı süreçlerinden tanıyorum. Açıkçası beni kast ederek yaptığı paylaşım hoşuma da gitmedi diyemem. Demek ki beni güçlü bir aday adayı ve rakip olarak görüyor. Ak Parti 22 yıldır iktidar partisi uzun yıllar Bolu’dan tüm vekilleri aldılar. Selami Konyalıoğlu’nun projelerini gördüm. Kendisi yıllardır siyasetin tam içinde olmasa da hep kenarında acaba bu projelerinden kaç tanesini vekillerine veya partisine götürmüş? Ya da bunlar bir ihtiyaç gereksinim ise bu gereksinimler neden 22 yıl boyunca Ak Parti iktidarı tarafından giderilmemiş diye sormadan edemiyor insan. Kendisiyle özelden yazıştım. Proje ciddi bir iştir öneriyle karıştırılmamalı, Projenin bir fizibilitesi olur, maliyetleri, bütçesi, geri dönüşü, başlangıcı bitişi vs vs olmadan fotoğraf paylaşarak benim bir projem var demenin doğru bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum dedim. Ben bugüne kadar hiçbir yerde Turizm Uzmanıyım diye söylemedim söylememde zaten. Çünkü paylaşımımda görüldüğü üzere ben sadece öğrenciyim. Öncesinde de Turizm ve Seyahat Hizmetleri bölümüne ait bir diplomam var. Ankara’da işler Facebook üzerinden görsel paylaşmaya pek benzemeyeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullanan Cumhur Bandakçıoğlu sonrasında ise Selami Konyalıoğlu’na iş birliği teklifinde bulundu.

Ankara’da Bolu İçin Birlikte Çalışalım

Selami Konyalıoğlu’na söylemediği bir şeyi söylemiş gibi lanse ettiği için tepki gösteren Cumhur Bandakçıoğlu açıklamalarını bitirirken “ben öncelikle bir milletvekilin görev tanımına uygun şekilde çalışacağıma ve Bolu’ya katkı sağlayacak işler için mesai harcamayı kenedime görev edineceğimi söyleyebilirim. İyi ve doğru olana Bolu halkının oyları karar verecek. Eğer Selami bey ile birlikte milletvekili olur Ankara’ya gidersek Bolu’nun yararına olacak her proje için kendisine şimdiden destek sözü veriyorum” açıklamalarında bulundu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir