Ak Parti Heyeti Vatandaşların Sorunlarını Ankaraya Taşıdı

0

Ak Parti Bolu heyeti, İl Başkanı Suat Güner’in başkanlığında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la  bir araya geldi.

Yaz boyunca durmak duraksamak bilmeyen bir tempo ile Bolu ili ve ilçelerinin talep ve isteklerini köy köy, sokak sokak toplayan Ak Parti heyeti vatandaşların sorunlarının çözümü için görüşmek üzere bugün Ankara’ya hareket etti.

- Relam -
Mutlu Yıllar

Yaz döneminin bitmesi ve TBMM’nin açılması ile Ak Parti Heyeti’nin Ankara mesaisi bugün başlarken heyet gün içinde Bakan Murat Kurum’la Bakanlık makamında buluştu.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner başkanlığında Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurumla buluşan Ak Parti Bolu Heyeti il ve ilçelerin ihtiyaçlarını Bakan Murat Kurum’la paylaştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İl Başkanı Suat Güner, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer’i makamında kabul ederek Bolu il ve ilçelerinin istek ve taleplerinden meydana gelen dosyaları kabul etti.

Talep ve isteklerin görüşüldüğü toplantıdan sonra Çevre Şehircilik Bakanlığında Bakan Murat Kurum, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ile birlikte hatıra fotoğrafı verdi.

Ak Parti heyetinin vatandaşların sorunlarının Ankara’ya aktarılması için Bakanlıklar nezdinde ziyaretlerinin devam edeceği belirtiliyor.