AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI CİHAN YAVUZ: BANKALAR UYANIK OLSUN, KAMU ZARARI OLUŞMASIN

Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Cihan Yavuz 7 Şubat 2024 tarihinde yapılan Bolu Belediyesi Meclis Toplantısındaki hukuksuzluklara dikkat çekmek için bir basın açıklaması yayınladı. Bankalara hatırlatma ve ikazlarda bulunan Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Cihan Yavuz’un açıklamaları şöyle;

 07.02.2024 günü Belediye Meclisinde, başkan Tanju Özcan tarafından SAHTEKÂRLIK yapılmıştır. Belediyeyi 434 milyon TL borçlandıracak yetki talebi, 16 RET oyuna karşılık sadece 13 kabul oyu almasına rağmen, kabul edilmiş gibi tutanağa geçirtilerek Bolu Siyasi Tarihinde eşi görülmemiş bir SAHTECİLİĞE, ZORBALIĞA ve SKANDALA imza atılmıştır. 

Seçime 1,5 ay kala hiçbir hizmet yahut yatırım yapılamayacağı, aklı başında herkesin malumudur! 

16 RET oyu veren Meclis üyeleri bu SKANDALA ANINDA İTİRAZ ETMİŞLERDİR. İtirazları dinlemeyen zorba başkan, tutanakları ancak 5 gün sonra yayınlamıştır. İşbu HUKUKSUZ işlem ve eylemlere karşı derhal BOLU İDARE MAHKEMESİNE YÜRÜTMEYİ DURDURMA TALEBİYLE İPTAL DAVASI AÇILMIŞTIR. Bu noktada, ivedi şekilde Yürütmenin Durdurulması kararı verilebileceğini umuyor, 16 ret oyu veren meclis üyelerinin haklılığı Mahkeme tarafından da tescillenecektir kanaati taşıyoruz. 

Görevlerini kötüye kullanmak suretiyle AÇIKÇA SUÇ işleyen başta Tanju Özcan olmak üzere divan üyeleri hakkında da Savcılığa SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTUR! Yargı mercilerinin gereğini yapacağından en ufak bir şüphemiz yoktur! 

HATIRLATMAK ve İKAZ ETMEK İSTERİZ Kİ: 

Bolu’daki tüm banka şubelerinin de, oluşması muhtemel 434 milyon TL lik bir KAMU ZARARINA neden olmamak adına müteyakkız ve temkinli olacaklarını düşündüğümüzü Bolu kamuoyu ve tarih önünde BEYAN EDERİZ! 

Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı 

Av. CİHAN YAVUZ 

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir