AK Partili Alaaddin Yılmazın Adamı, CHP Döneminde Müdür Atandı.

AK Partili Alaaddin Yılmazın Adamı, CHP Döneminde Müdür Atandı.

Bolu belediyesine Alaaddin Yılmazın ilk göreve geldikten sonra işe aldığı 3 kişiden biri olan Serkan Atalay belediyenin kritik birimi olan Destek Hizmetler Müdürlüğüne Müdür olarak atandı.

Geçtiğimiz aylarda Destek Hizmetler Müdürlüğünü yürüten Fatih Kaplan’ın sessiz sedasız görevden alınmasının ardından müdürlüğe İsmail Civelek atanmıştı.

Alaaddin Yılmazın Has Adamına Belediyede Kritik İki Görev

Eski belediye başkanı Alaaddin Yılmazın makine mühendisi olarak işe aldığı Serkan Atalay Bolu belediyesinde uzunca bir süre Destek Hizmetler Birim Şefi olarak görev yaptı daha sonra Destek Hizmetler Müdürlüğünde kurucu müdür olarak yer alan Serkan Atalay Bolu belediyesi çalışanı olmasına rağmen uzun bir süredir belediye iştiraki olan Tabiatın Kalbi Bolu A.Ş. şirketinde muhasebeci ve muhasip üye olarak görev yapıyor.

Serkan Atalay Destek Hizmetler müdürü olması ile hem müdür maaşı, hem belediye şirketinde muhasebeci hem de şirket muhasip üye olarak iki ayrı maaş alacak.

CHP tabanı rahatsız!

Alaaddin Yılmaz döneminde çok çeken CHP tabanı o dönemde kritik görevlerde bulunan başta daire müdürleri olmak üzere bazı kişilerin görevden alınmasını beklerken tam tersine hareket eden belediye başkanı Tanju Özcan’a “hani bunlardan hesap sorulacaktı, bırak hesap sormayı siz daha ödüllendiriyorsunuz” diyerek tepki gösteriyorlar.

 

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir