Memleket Hareketine Geçmeye Hazırlanan Tanju Özcan’a ‘İnce’ Gönderme!

[wp-story]

Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın önce Muharrem İnce’nin sağ kolu Reşat Şahin Öztürk’ü siyasi danışman olarak işe alması, yine Ozan Kök isimli Muharrem İnce hayranı vatandaşa şirket kurdurtarak belediyeye hibe olarak alması ve son olarak Reşat Şahin Öztürk’ün 03 Nisan 2021 günü internetten yayın yapan bir kanala demeç vererek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere partinin kurmaylarını şiddetle eleştirmesi yapılacak genel seçimde CHP’nin değil de Muharrem İncenin başlattığı memleket hareketine oy vereceğini açıklaması ve Tanju Özcan’ın geçmişten günümüze Muharrem İnce ile sıkı bir ilişki içerisinde olması, belediye kazanıldığı halde belediyede Ak partili yada Tanju Özcan ve Muharrem İnceye yakın olan kişilerin belediyede görevlendirmesi CHP İl Başkanı Kazım Karsu’yu harekete geçirdi.

Tanju Özcan Muharrem İnce’nin Ekolünden!

Reşat Şahin Öztürk’ün 3 Nisan’da yapmış olduğu canlı yayından sonra CHP İl Başkanı Kazım Karsu 4 Nisanda Medya14 isimli haber sitesine vermiş olduğu röportajda “Tanju Özcan, siyasette hep önde olmak ister. Suyun üzerinde gezmek ister, siyasetin önünde olmak ister. Tanju Özcan Bey, Muharrem Bey’in ekolünden. ” dedi.

Tanju Özcan Az Konuşup Çok İş Yapsın!

CHP İl Başkanı Kazım Karsu röportajın devamında ise “ilerde az konuşup, çok iş yapmayı tercih eder diye düşünüyorum” dedi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir