ARZU AYDIN MUDURNU’DA

Bolu Merkez ile birlikte ilçelerde de mesai yapan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın çalışmalarına Mudurnu ilçesinde devam ederek Muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

MUDURNU’YA YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Günlük çalışmasına ilimizde görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda buluşarak ve gündemi değerlendirerek başlayan AK Parti Bolu Milletvekili ArzuAydın, programının devamında Mudurnu ilçesine giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Mudurnu ilçesindeki programa AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü de eşlik etti.

Mudurnu’da; Süt Birliği Genel Kurulu ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimlerinde Muhtarlarla bir araya gelen Aydın, ardından çarşı ve sanayi esnafını ziyaret etti. Yeni açılan Mudurnu Devlet Hastanesine de ziyaret gerçekleştiren AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Mudurnu’da yapılan Gençlik ve Spor yatırımları ile ilgili yaptığı yerinde incelemede; “Mudurnulu gençlerimize Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılan tenis kortu, basketbol sahası ve voleybol sahasını yerinde incelemeye geldik. 15-20 güne kadar çalışmalar bitiyor. Şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Tabii Mudurnu’ya yaptıklarımız sadece bunlarla sınırlı değil. Gençlik Merkezimizden, Kapalı Spor Salonumuza, Devlet Hastanemizden, Doğal Gaza ve  Okul Yenilemelerine kadar ilçemize her alanda katma değer ürettik ve inşallah üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir