Başkan Boluspor’u Bıraktı Mı?

Popüler olmayı ve popüler kalmak için her türlü popülist şovu yapan Tanju Özcan şovlarına bir yenisini daha ekledi. Şova en güzel tepkiyi veren ise sol cenah yazarı deneyimli gazeteci Süha Alparslan oldu.

Süha Alparslan’ın yazısı şöyle;

Bolu Belediye Başkanı Özcan, Beşiktaş forması giyerek Beşiktaşlı futbolculara seslendiği bir video klip yayınladı.

BOLUSPOR, 56 YILLIK ŞEREFLİ BİR GEÇMİŞE SAHİP
Yönetime geldiği ilk günden itibaren ulusal basında adından sıkça söz ettiren Özcan bir ilke daha imza attı.Beşiktaş Kulübü’ne bir video klip çekerek Bolu’ya davette bulunan Özcan, 56 yıllık şerefli bir geçmişe sahip olan Boluspor’a saygısızlıkta bulundu.

KARTAL İŞARETİ YAPARAK VEDA ETTİ
Özcan, klipte “Naber takım” diye Beşiktaşlı futbolculara seslenirken futbolcular ise kendilerine öğretildiği gibi Tanju’nun selamına karşılık veriyor.Klibin sonunda ise Tanju Özcan makamında Beşiktaş’ın garip kara kartal işaretini yaparak Beşiktaşlılara veda ediyor.

ÖZCAN BAŞKANLIK MAKAMINI İŞGAL ETTİ!
Bu hareketleri Bolu’da yaşayan herhangi bir yurttaş yapsa belki hoş karşılanabilir.Ancak Bolu Belediye Başkanlığı makamını işgal eden başkan sıfatını taşıyan kişi yaptığı zaman hoş karşılanması veya geçiştirilmesi gereken bir hareket değil.

ŞAKA HİÇ DEĞİL!
Çünkü onun oturduğu makam Bolu’yu temsil eden bir makam. Başkanlık makamı ayrıca Boluspor’u da temsil eden bir makam. O Boluspor ki kendisinin de içinde olduğu yönetim basiretsizlikleri nedeniyle 1. Ligde düşme potasında iken.56 yıllık geçmişe sahip olan Boluspor’un, şerefli mazisinde birçok kez onun güzellemesini yaptığı kulübü Bolu’dan eli boş göndermiş iken.Tanju’nun çektiği video klip Boluspor camiasına karşı büyük bir saygısızlıktır.Bu saygısızlığı Tanju’nun yandaş, yalabuk basını hoş görebilir ama Boluluların Boluspor’a gönül verenlerin bu saygısızlığı kabul edilebilir görmesi mümkün değildir.

Görsel ve Kaynak: medya14 haber sitesi

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir