Bolu Belediyesi’nde Zararına Satışlar Başladı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan seçim öncesinde çok sayıda vaatte bulunmasına rağmen seçildikten sonra laf ebeliğinden öteye gidememiş ve ilk faturayı da partisi CHP keserek partiden ihraç etmişti.

Sürekli olarak usulsüz atama, yolsuzluk vb. anılan Bolu Belediyesi’nden müfettişler eksik olmazken başarısız başkan Tanju Özcan nerede ise her gün değeri on milyonları bulan gayrimenkul satıyor.

Bugün Belediye’ye ait dükkanlar satılırken, yine bugün yayınlanan gayrimenkul satış ihalesi ilanında 3 gün sonra 19 Ekim Çarşamba günü Bolu Bel San. A.Ş’ye ait Dağkent Mahalesinde bulunan ve çok yüksek değere sahip otel arazisinin satışa çıkarılacağı belirtiliyor.

Bu Acele Neden?

Değeri on milyonlarla ifade edilen arazi satışının bugün ilana çıkarak 3 gün sonra batan gemiden mal kaçırırcasına satılmaya çalışılmasının sebebi anlaşılamazken 23 Milyon muhammen bedel biçilen arazinin değerinin çok daha fazla olduğu ifade ediliyor.

Bolu’nun Geleceğini Satmıştı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Karacasu yolunda bulunan ve Bolu’nun geleceği olarak adlandırılan 90 dönüm araziyi satmış kamuoyunda çok büyük tepki toplamıştı.

Kayyım Mı Atanacak?

Öte yandan kulislerde Bolu Belediyesi’ne kayyım atanabileceği ve bu nedenle gayrimenkul satışlarına hız verildiği konuşulanlar arasında

1 Yorum

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Kızıl elma
Kızıl elma
Ziyaretçi
18 Ekim 2022 7:34 07:34

üç senedir müfettiş yağmuru var. Adamın daha açığını bulamadılar.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir