Bolu Son Haber… Bu Katliama Sessiz Kalan Kurumlar… Haberi Oku…

Başkan Parkı ve Yolları Sattımı başlıklı haberimiz geniş yankı bulurken olayla ilgili skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Köylülerin iddasına göre onlarca en az kırk- elli yaş civarı ağacın bu otel çalışması sürecinde kontrolsüz ve damgasız olarak kesildi. Bu iddiayı geçmiş uydu fotoğraflarının da doğruladığı ne yazık ki görülmektedir.

İddialara göre yaklaşık  yedi ay önce telef edilen ağaçların bir kısmı yakacak odun yapılırken bir kısmı ise Abant yolunun sıfır noktasına atılmış olarak duruyor.

Haberimize konu olan bu Kaçak Otel İnşaatı ve neticesinde ortaya çıkan ağaç katliamının yaşandığı Abant yolunu sık kullanan  Bolu Valimiz, Çevreci Belediye Başkanımız’ın, Orman Genel Müdürümüzün ve de hemen hergün adeta bu yolları arşınlayan bölge sorumlusu Yeşildağ Orman Şefi ile Ormancılarin, Jandarmalarin bu doğa zulmüne kayıtsız  kalması bölge adına üzücü bir hal almış durumda.

Haberimiz ise Köylülerin şu söylemleri ile bitiyor. “Biz bu şekilde bırakın bir beton icin ağaçları telef etmeyi, damgasız ve kontrolsüz bir tane ağaç kessek, ne mahkemeden ne de hapishanelerden kurtulamayız .. sonumuz vahim olur” dediler.


- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir