Bütün Bolu Şantiyeye Döndü!

Ağustos böceği misali yaz aylarında halkın şehir mevsiminde az olduğu dönemde saz çalıp türkü söyleyen Bolu Belediyesi plansız programsız kış aylarının gelmesine aldırış etmeden bütün Bolu’yu şantiye haline çevirdi.

Eli kulağında olan kış mevsimi ve okulların açılmasına bile aldırış etmeyen belediye çalışmalar devam ediyor.

Bolu’da her yerde aynı anda başlatılan ve ulaşımda aksamaların meydana geldiği yol ve kaldırım çalışmalarından çıkan tozlar çevredeki vatandaşlara rahatsızlık verdi.

Birden fazla yerde ve aynı anda başlatılan alt yapı ve kaldırım çalışmaları, şehirde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Kaldırım çalışmalarının yapıldığı sokaklarda ise vatandaşlar araçlar ile aynı yolda yürümek zorunda kalarak tehlikeye adım attı.

Yol, alt yapı ve kaldırım çalışmalarında ise ortaya çıkan toz bulutları şehrin dört bir yanına dağıldı. Toz bulutlarının arasından geçmek zorunda kalan vatandaşlar rahatsız oldu.

TV’lerde ve sosyal medyada hayli zaman geçirip Bolu’nun sorunlarını da göz ardı eden Tanju Özcan’ın plansız yapılan çalışmalardan Bolu Halkı da nasibini aldı. Yapılan son anketlerde gözden düşen Özcan, zirveyi zorlarken gerilemeye başladı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir