CHP İl Başkanı Kazım Karsu “Türkiye Cumhuriyeti Emevi Devleti Değildir” Demişti.

Bolu Valiliği İl Umumi Hıfzısıhha Meclisi’nde 2021/31 sayılı karar ile ilimizde alkol satışı yasaklanmış, CHP İl Başkanı Kazım Karsu ise ““Türkiye Cumhuriyeti Devleti anayasamızda yazdığı gibi Laik ve Seküler bir ülkedir. Birileri bu ülkede siyasal İslamcı ya da ihvancı politikalarını 84 milyona dayatmaya kalkamaz. Hükümet oyları düştükçe daha fazla tarikatlara ödün veren bir konuma geliyor. İstanbul sözleşmesi ya da alkol yasakları üzerinden kimlere mesaj verildiğini anlamak zor değil.  Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir Emevi Devleti değildir. Tamamen bir oldubitti ile karşı karşıyayız.” demiş ve alınan kararı siyasallaştırarak insanlığını görmezden gelerek siyasi malzeme olarak kullanmıştı.

CHP İl Başkanı “Türkiye Cumhuriyeti Emevi devleti değildir” derken yeni bir gelişme daha ortaya çıktı. Alkol yasağına dair karar Bolu Valiliği İl Umumi Hıfzısıhha Meclisinde alınırkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da katıldığı ve yasak konulması için kendisinin de olumlu yönde oy kullandığı belirtiliyor.

Tanju Özcan’ın CHP’den ayrılıp Muharrem İnce’nin kuracağı memleket hareketine katılmasına kesin gözü ile bakılır iken partisi CHP ile de git gide siyaset ve politikalarının ayrıştığı görülüyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir