CHP’lilerin “Karton” dediği TOGG’u CHP’li vekil adayı Türker Ateş öve öve bitiremedi. İki kez fabrikasına gitmiş.

Türkiye’nin ilk yerli ve milli elektrikli aracı TOGG milyonlarca kişinin beğenisini kazanırken her nedense CHP’li seçmenin beğenisini kazanamadı. Kazanmayı bırakın TOGG fabrikasının olmadığını İtalya’dan bu araçların getirildiğini iddia edenlerin yanı sıra karton olduğunu iddia edenler de oldukça çok fazla.

CHP Seçmeni TOGG aracını yok diye dursun, TOBB torpili ile CHP’nin birinci sıra milletvekili adayı olan eski Bolu TSO Başkanı Türker Ateş’in çok değil 6 ay öncesine kadar TOGG’a methiyeler düzdüğü ortaya çıktı.

Köroğlu Gazetesi’nden Oğuzhan Eke’nin 14.11.2022 tarihinde yayınladığı haber başlığı ve bazı kesitler şöyle:

BTSO BAŞKANI ATEŞ, TOGG’UN GÜVENİLİRLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, yerli otomobil Togg’un güvenilir bir proje olduğunu açıklayarak, “Hem odamıza hem şahsım olarak ben kendim de alacağım” dedi.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, otomobilin mart ayı itibariyle sokaklarda görülebileceğini aktararak, “Fabrikaya iki kez gitmek nasip oldu, çok hızlı bir şekilde gelişiyor, çok güzel bir alanda ve inanılmaz teknoloji kullanılmış vaziyette. Bu Türkiye’nin gururu olacak. Bu proje gerçekleşti. Çok yakın bir zamanda yılbaşından itibaren yollarda göreceksiniz. Mart’tan sonra da Türkiye genelinde yoğun bir satış gerçekleşecek” dedi.
Ateş, projenin güvenilirliğine dikkat çekerek, “Bu elektrikli bir araç, teknoloji de buna dönüyor. Biz de yakın bir zamanda bu teknolojiyi yakalan ülkeler içerisinde oluyoruz. Bunu destekleyen de önemli firmalarımız var. Ayakları yere sağlam basan bir proje” dedi.
Kendisinin de sipariş vereceğini ise, “Biz de sipariş vereceğiz hem odamıza hem şahsım olarak ben kendim de alacağım” diyerek açıkladı.

Haberin tamamı için tıklayınız.

TOGG sevdalısı milletvekiline seçmenin sandıkta nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu oldu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir