Çöp Toplamak Zor Gelince Topu DSİ’ye attı.

Belediye başkanı Tanju Özcan dün gerçekleşen belediye meclisi Aralık ayı ikinci oturumunda Gölköy’den gelen şikayetlerin muhatabının DSİ olduğunu söyledi.

Başkan Özcan “Gölköy mesire alanının tasarruf hakkı belediyede değil DSİ’dedir. Şuan kapıda alınan ücretler belediyeye değil DSİ’ye gidiyor bizim buradan bir kazancımız olmadığı gibi giriş fiyatlarını da biz belirlemiyoruz ayrıca mesire alanındaki yolların bakım ve onarımından yine DSİ sorumludur” dedi.

Oysaki belediye başkanı Tanju Özcan göreve geldikten sonra 4 Mayıs 2019 tarihinde Gölköy mesire alanında CHP parti üyeleri, belediye çalışanları, STK’lar ve bazı çevre gönüllüsü vatandaşların katılımı ile çöp toplama etkinliği düzenlemişti.

Belediye başkanı Tanju Özcan’ın Gölköy mesire alanının temizlenmesi sırasında kameralara yansıyan görüntülerde mesire alanında oturan gençler ile yaptığı bir sohbette; Kardeşim anlayış değişti artık bahar geldi Bolu’ya, biz her sene bunu yapacağız bir ilk baharda, bir son baharda dedi. Elinde büyük bir çöp poşeti ve eldiven bulunan Tanju Özcan gençlere “benim çalışmam nasıl?” diye sordu ve geçlerin kendisine kahkaha ile gülmesi üzerine Tanju Özcan gençlerin yanından ayrıldı.

Belediye başkanı Özcan’ın bu olanlardan sonra meclis toplantısında Gölköy’ün bakım ve temizliğinden biz değil DSİ sorumlu çıkışı ise bazı vatandaşlarda “çöp toplamak zor mu geldi?” yorumlarının yapılmasına neden oluyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir