DEMİRKOL’DAN BOLUSPOR’A DEV DESTEK: BOLUSPORDAN DEMİRKOL’A TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde göreve gelen Tanju Özcan Bolu’da spor ve alt yapıya destek vermemesi nedeni ile çokça eleştirilmiş hatta Boluspor Başkanı Savaş Abak Tanju Özcan döneminde kendilerine “delikli kuruş” dahi gelmediğini dile getirmişti.

DEMİRKOL’DAN BOLUSPOR’A DEV DESTEK

Öte yandan Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol Bolu’da spora destek vermek adına daha göreve gelmeden çalışmalara başladı. Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı Bolu’ya getiren Demirkol Bolu’da ekonomik sıkıntılar içerisinde olan Amatör spor kulüplerine 6 milyon TL Boluspor için de 5 milyon TL destek sözü aldı ve konunun takipçisi oldu. Demirkol’un çalışmaları kısa sürede meyvelerini vermeye başladı ve önce Amatör Spor Kulüplerine 6 milyon TL hesaplarına yatırıldı, sonrasında ise Boluspor kulübünün hesaplarına 5 milyon TL yattı. Paranın hesaplarına yatması ile sevinen Boluspor yönetimi sosyal paylaşım sitesi X üzerinden paylaşım yaparak Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’a teşekkürlerini ifade etti.

Demirkol’un daha Belediye Başkanı seçilmeden Bolu’ya milyonlarca lira getirmesi ve pek çok projenin de sözünü bakanlardan alması Halk arasında çok olumlu karşılanıyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir