Goldexco.in Cripto Para Borsası Sahibi Kim? Bolulu Mu? Sizler İçin Araştırdık.

Ülkemizde hızlı bir trend halinde yükselişe geçen kripto para borsalarına her gün yeni birisi eklenirken sektörün hızlı yükselişi deyim yerinde ise dalaverecilerin iştahını kabartıyor.

Geçtiğimiz günlerde Thodex ve Vebitcoin isimli kripto para borsalarının batmasının ardından binlerce yatırımcı zarar görmüştü. Şimdi ise Goldexcoin’de işlem yapamayan vatandaşlar “Goldexcoin battı mı, neden işlem yapılamıyor?” sorularının yanıtını araştırıyor.

Konuyu fazla uzatmadan mevzuya gelelim.

Bolu’da kripto para borsası var mı?

Hayır Bolu’da kripto para borsası yok bu piyasadaki tüm işlemler online olarak yapılır. Fiziki ortamda resmi izinleri almış bir şirket olması gerekir. Şirket ofisinden online olarak işlemlerini yürütür.

Şirket hangi ülkede kurulmuş?

Goldexcoin şirketinin şirketine ait bazı bilgilere şirketin www.goldexco.in web sitesinden ulaşılabiliyor. Şirket sitedeki hakkımızda bölümünü kapatmış ancak üyelik sözleşmesini kapatmayı unutmuş burada şirketin ismi Denxpro Software LLC olarak belirtilmiş adresi ise 112 Capitol Trail Suit a435 Newark DE, 19711, ABD yani Bolu’da böyle bir şirket resmiyette olmadığı gibi TC vatandaşlarının tüm paraları ABD bankalarına uçmuş.

Borsa’nın sahibi kim?

Borsanın sahibi sitenin hakkımızda menüsü altında yer alması gerekiyor ancak bu menü kapatıldığı için farklı bir arama gerçekleştirdik. www.goldexco.in web sitesinin sahibinin kim olduğunu sorguladığımızda Serhat Aydın isimli şahsa ulaştık. Şahıs hakkında başka bir bilgi bulunmazken adres kısmında sadece Bolu yazıyordu.

Goldexcoin sahibi nereli?

Sosyal medyada yaptığımız araştırmadan eğer tahmin ettiğimiz kişi ise memleketi Bursa sadece eğitim için Bolu’da bulunmuş.

Şirket paraları geri ödeyecek mi?

Şirket her ne kadar paraları geri ödeyeceğini söylese de bizim düşüncelerimiz hiç te öyle değil zira şirketi araştırırken adresi google arama motoruna yazdığımızda ABD’de nasıl şirket kurulur, biz sizin için şirketi kuralım şeklinde paravan bir site karşımıza çıktı. WhatsApp’tan mesajlaştığımız firma Goldexcoin firmasını doğrularken bu işi yaptıklarını da teyit etti. Yani TC vatandaşları bu paravan şirket üzerinden ABD’de resmi şirket kuruyor böylece uluslar arası para ödeme yöntemlerini kullanarak Türk vatandaşlarının paralarını yurt dışına kaçırıyorlar.

Google arama motorunda goldexcoin adresini girdiğimizde en çok şaşırtan ise www.delawarefile.com isimli firma oldu yani bizimkiler o kadar dahi ki dalaveredeki harfleri değiştirerek delawarefile yapmışlar.

Özetle Serhat Aydın isimli şahıs eğer insafa gelir paraları öder ise vatandaşların mağduriyeti ortadan kalkar eğer uçağa binmiş ise bir bardak Abant maden suyu iyi gelir diye düşünüyorum.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir