Günaydın Bolu Basını! Haberler İlk Bizde!

Bundan dört ay önce Bolu Son Haber sitemizde belediye’ye hırsız girdiğini “Belediye’ye Hırsız Girdi!” başlığı ile okurlarımıza duyurmuş ve haber içeriğinde elektrik malzemelerinin çalındığını yazmıştık.

 Bazı kadim gazeteciler ise bu haberin gerçeği yansıtmadığını haberi doğrular bir bilgi bulamadıklarını ve boş bir haber olduğunu söyleyip haber yapmamışlardı!

 

https://www.youtube.com/watch?v=dYVl3U0jqPI&feature=youtu.be

Teyit Birinci Ağızdan:

Belediye başkanı Sayın Tanju Özcan dün meclis toplantısında yaptığı açıklamada “düşünebiliyormusunuz? belediye’ye ben başkan seçildikten sonra iki kez hırsız girdi, ve bunlar çok pahalı şeyler yüklü miktarda elektrik malzemesi çalındı” dedi.

Hal böyle olunca bazı yerel gazeteler bu haberi yeni olmuş gibi bugün haber sitelerine taşıdılar. Oysaki bu haberi biz tam 4 ay önce yazmıştık.

Arıtma Haberine’de Yalan Demişlerdi!

Yine geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğumuz “Bolu Belediyesinin Arıtma Yalanı” başlıklı haberimize ise yine bazı yerel gazeteci ve yazarlar konuyu araştırdıklarını belediyeden aldıkları bilgiye göre arıtma tesisinin çalıştığını bir sorun olmadığını söylediklerini bu haberinde açıkta kaldığını söylediler. 

Haberimizi Yine Bolu Belediyesi Teyit Etti!

Bolu basını bu haberimizi de boş haber diye koysun ses  hemen belediye’den işin sahibinden geldi. Bolu belediyesi 3 yıldır aksattığı ve bütçesi hazır olan ihaleye haberimizden bir hafta sonra ışık hızı ile çıktı. 

Kapakları’da İlk Biz Yazdık!

Aylardır belediye meclis toplarında gündemden düşmeyen yerel gazetelerde defalarca kez haber olan milyonluk kanalizasyon kapağı ihalesindeki vurgunu da biz yazmıştık.

Bu sıra daha çoook uzar gider. Siz siz olun bizi takip etmeyi unutmayın!

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir