İlk Kazma Havaların Açması İle Vurulacak

Bolu Belediyesinin Kılıçarslan Mahallesi Bolu Batı gişeleri çıkışında yapacağı yöresel ürünler pazarı ihalesinde sözleşme imzalandı.

Gelecekte Bolu pazarının yerini alması planlanan proje ile çok sayıda tarım kooperatifi ve köylü vatandaşların desteklenmesi amaçlanıyor.

Kritik Projeyi Yerli Firma Üstlendi

Yedi firmanın katıldığı 13 milyon 533 bin TL yaklaşık maliyeti bulunan ihaleyi ise ilimizin tanınmış müteahhitlerinden Yetkin Tasarım’ın sahibi Nadir Gürkan Yetkin 9 milyon 477 bin 777 TL bedel ile kazandı. Yedi firmanın içerisinde sadece Yetkin Tasarım’ın yerli firma olması dikkatlerden kaçmazken esnafın ve Bolu’nun yüzünü ağartacak projeyi çok sayıda kamu ve özel sektör işini alnının akıyla bitiren bir firmanın kazanması ise ayrı bir sevinç yarattı.

İlk Kazma Önümüzdeki Günlerde Vurulacak

Konuya ilişkin açıklama yapan Yetkin “alt taşeronlar ve hafriyatçı firma ile gerekli anlaşmalar imzalandı hava durumu ve zemin hafriyat için elverişli hale geldiğinde saha hafriyatına hemen başlayacağız ve en kısa süre içerisinde Bolulu hemşerilerimizin hizmetine sunulması için elimizden geleni yapacağız” dedi

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir