İtalya Başbakanı’na Bir Cevap’ta Boludan

Ne Olmuştu?

Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Ursula Von der Leyen ile AB Konseyi Başkanı Charles Michel’in Çarşamba günü Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yapacakları salonda Avrupa Komisyonu Başkanı’na yer gösterilmemesi, dünya genelinde sosyal medyada gündem olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Michel, toplantı salonundaki tekli koltuklara otururken, Ursula Von der Leyen bir süre ayakta kaldı ve daha sonra üçlü koltuğa oturdu. Ursula Von Der Leyen’in karşısındaki üçlü koltukta da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yer almıştı.

AB Konseyinin kendini ayrıcalıklı hissedip oturacak yer beğenmemesi Dünya kamuoyunda farklı lanse edilirken İtalya Başbakanı Mario Draghi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için “diktatör” kelimesini kullanmıştı.

Draghi’ye Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü!

İtalya Başbakanının hadsizliğine tepkiler çığ gibi büyürken hadsiz Başbakana bir tepkide Köroğlu diyarından geldi. Konuya ilişkin açıklama yapan Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner “İtalya Başbakanı Mario Draghi’nin Cumhurbaşkanımız için sarf ettiği hadsiz ve çirkin sözleri esefle kınıyor, kendisine aynen iade ediyorum” dedi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir