Karayolları Tünel Bakım Şefliğinden Çalınan Kurtarıcı Ankarayı Karıştırdı

Bolu dağı tünelinde kaza yapan yada arızalanan ağır vasıtaları çekmek için özel bir firmadan Karayolları tarafından kiralanan aracın çalınması Başkent Ankarayı alarma geçirdi.

Olay dün gece Bolu dağı tünel bakım şefliğinde meydana geldi. 

Karayolları bakım şefliğine yürüyerek giren bir vatandaş elini kolunu sallayarak 81 AAB 220 plakalı kurtarıcının yanına kadar gitti, önce  kurtarıcının kapısını açan hırsız anahtarı da kurtarıcının üzerinde bulunca aracı çalıştırıp güvenlikten de rahatça geçerek Ankara istikametine hızla ilerlemeye başladı. Aracın yakıt deposu da full dolu olunca Ankaraya kadar sorunsuz ilerleyen aracı Karayollarına ait olduğu için hiç kimsenin de durdurmadı.

Aracın çalındığı uzun süre fark edilemezken hırsız aracı Çankayada işlek bir yol kenarına park ederek kurtarıcıdan uzaklaşarak izini kaybettirdi.

Gün içerisinde kurtarıcının yanından geçen kurtacı firmanın tanıdıkları firma yetkililerini arayarak “sizin kurtarıcı Bolu dağı tünelinde kiralık değilmiydi? Çankayada ne işi var diye sorduklarında” ise aracın yeri şans eseri tespit edildi.

Kurtarıcı firma yetkilileri hemen polise haber verirken çalınan kurtarıcının Başkent Ankaraya kadar gitmesi ve işlek bir yolda bulunması polisi alarma geçirdi.

Kurtarıcının etrafına çok sayıda polis ve bomba imha ekibi sevk edilirken yapılan aramalarda her hangi bir patlayıcı veya suç teşkil eden bir delil bulunamazken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir