Kaza Yapan Araçtan Suç Makinesi Çıktı

Karacasu beldesinden 01 R 0303 plakalı şahin marka araç ile  Bolu merkez istikametine seyir halinde olan E.O. idaresindeki araç kavşakta bir anda önüne çıkan 14 AY 881 plakalı eski kasa   BMW marka araca yandan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile BMW marka aracın kapısı biranda açılırken araç içerisinde olan Ramazan Yıldız aracın kapsından kaldırıma düştü.

Olayın sıcaklığı ile öldü sanılan Ramazan Yıldız’ın kısa süre sonra kendine gelmeye başlaması ile aşırı alkollü olduğu anlaşılınca test yapmak isteyen jandarma ekiplerine büyük güçlükler çıkarttı.

Ramazan Yıldız’ın alkolünü ölçmeye çalışan Jandarma trafik ekipleri bir yandan da BMW marka aracın sorgulamasını yapmaya başladı. 14 AY 881 plakalı aracın kaza yapan siyah BMW marka araca değil beyaz bir şahin marka araca ait olan trafik ekipleri büyük bir şok yaşadı.

Araştırmayı derinleştiren jandarma aracın plakasının farklı olduğu gibi motor şasi numarası ile şase numaralarının da farklı olduğunu aracın çenç olarak tabir edilen bira araç olduğunu belirledi.

Tüm bunlar yaşanırken araç içerisinde birde ruhsatsız silahın bulunması ortamı iyice gererken alkol testi yaptırmak istemeyen Ramazan Yıldız ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Yapılan testlerde Ramazan Yıldız’ın aşırı derecede alkollü olduğu öğrenilirken çok sayıda suça karışması nedeni ile tutuklu yargılanabileceği belirtildi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir