Köroğlu’nun Torunlarından FETO’nun Torunlarına Cevap

Amerika’nın ünlü Times Meydanı’nda reklam billboardlarına ‘STOP ERDOGAN’ yazısı yansıtılmıştı. Amerika’da bulunan Türk lobileri Outfront reklam şirketini arayarak ve protesto ederek yazının kaldırılmasını sağlamışlardı.

Yapılan araştırmalardan sonra reklam verenin ‘Advocates of Silenced Turkey’ isimli FETO ile irtibatlı kuruluşun başkanı Murat Kaval olduğu ortaya çıkmıştı.

Eli kanlı terör örgütünün kara propagandasına tepkiler çığ gibi büyürken ülkemizi ve Cumhurbaşkınımızı karalama kampanyasına karşılık başlatılan ‘LOVE ERDOGAN’ kampanyasına Köroğlu Diyarı Bolu’dan da destek geldi. Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in talimatı ile şehrin işlek caddelerinde bulunan büyük billboardlara ‘LOVE ERDOGAN’ yazısı yazıldı.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Tayyip Erdoğan bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanıdır resminin odamda da Belediye binasında da durmasında sakınca yoktur minvalinde konuşup sonrasında ise Cumhurbaşkanımızın resmini hem makam hem de Belediye binasından kaldıran ve de Cumhurbaşkanı ile görüşebilmek için günde üç kez arayan Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kampanya ya destek olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir