Mudurnu Devlet Hastanesi Diyaliz Servisi Hasta Kabulüne Başladı

Mudurnu’da kurulan ve 22 Ağustos tarihinde hastalarına hizmet vermeye başlayan Mudurnu Devlet Hastanesi diyaliz servisi için diyaliz cihazları geldi. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, teknik işlemlerin tamamlanmasının ardından hasta kabulüne başlayacağını duyurdu.

Mudurnu İlçe girişinde yapılan ve inşaatı tamamlanan 25 yataklı Mudurnu Devlet Hastanesi hizmete girmişti. İçerisinde acil servis, poliklinikler, diş, evde bakım, röntgen, morg ve diyaliz birimlerinin bulunacağı hastane Ağustos ayında hastalarına hizmet vermeye başlamıştı.

DİYALİZ ÜNİTESİ OLUŞTURULMUŞTU

Göynük, Taşkesti ve Mudurnu’da diyaliz hastası olan vatandaşların Bolu merkeze gitmeden diyaliz ihtiyaçlarını karşılamak için Mudurnu Devlet Hastanesi’nde diyaliz ünitesi de oluşturulmuştu.

SUAT GÜNER MÜJDEYİ VERDİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Mudurnu Devlet Hastanesi’ne kurulan diyaliz servisi için diyaliz cihazlarının geldiğinin müjdeledi. Güner, “Mudurnu Devlet Hastanesi’nde kurulacak olan Diyaliz Servisi için diyaliz cihazları geldi. Teknik işlemlerin tamamlanmasının ardından yakın zamanda Diyaliz Servisi hizmet vermeye başlayacak” ifadelerini kullandı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir