Muhammed Emin Demirkol’dan Düşman Çatlatacak Performans

Bolu’nun altın çocuğu Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine deyim yerinde ise bomba gibi giriyor.

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol dolu dolu 101 projesi, kariyeri ile göz doldurmasının yanı sıra tatlı dilli olması ve çok çalışkanlığı ile de göz dolduruyor.

Sabah 8’de seçim çalışmalarına başlayan Demirkol yüzlerce insanla görüşüp projelerini anlatırken bunun yanı sıra canlı yayınlarla da olabildiğince kendisini, partisini ve projelerini olabildiğince geniş kitlelere tanıtabilmek için tüm teknolojik ve sosyal tüm araçları sonuna kadar kullanıyor. Ancak Demirkol’un büyük bir kırmızı çizgisi var o da namazı. Demirkol her ne olursa olsun vakit namazını kılmadan çalışmalara devam etmiyor. Performansta en ufak bir şaşma yok. Yakınlarına soruyorum hocanın performans nereden geliyor diyorum, “ilahi, içinden geliyor” diyorlar. Peki vitamin takviyesi, serum falan alıyor mu diyorum “yok abi tamamen kendi içinden geliyor. Günde 2 saat uykusu olmasına rağmen çok iyi durumda” diyorlar. Muhammed bey durum nedir? diye sorduğumda ise %99,99 gibi bir sonuç ağzından çıkmıyor. Sesinde en ufak bir titreme, gözünde en ufak bir seyirme yok. “Ben Allah’ın izni ile bu seçimi kazanacağım hiç bir tereddütüm yok!” diyor.

Akşam iftarları ya tertip edilen yerlerde çok sayıda vatandaşla görüşerek ya da kendi tertip ettikleri iftarlarda yine çok sayıda insanın katılımı ile yapılıyor. Teravih namazından sonra kafe ve kıraathane ziyaretleri yapılıyor. Davet edilmesi durumunda Sahur yine çok sayıda vatandaşla yapılıyor. Evine dönen Demirkol yine sabah namazını kılmadan yatmazken yeni gün çoktan ağarmaya başlıyor. Saat sabahın altısını gösterdiğinde insanlar kalkmaya hazırlanırken Demirkol yeni istirahate geçebiliyor. Sabah’ın 8 olması ile Demirkol yeniden sahalara seçim çalışmalarına dönüyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir