Neydi? İzahı Olmayan Şeyin Mizahı Olurdu Değil Mi?

Malum Şahısa

Doğruları yazdık! Evimiz teröristlerce üç tarafından kurşunlandığı halde yazıyoruz! Yazmaya da Allah nasip ettiği sürece devam edeceğiz!

İddaa

Her dönemin muhalifi yılların duayen gazetecisi Kamuran Alagözoğlu ile iddaaya girdik. Bana ciddi bir ses tonu ile “Tanju Özcan katiyen yabancılara su zammını meclise getiremez, getirse de oradan geçmez” dedi ben de kendisine aynı şekilde gelir geçer dedim ve var mısın iddaaya dedim? “70’lik viskisine iddaaya varım” dedi. Bende içmediğim şeye iddia yapmam tatlısına dedim ve kabul etti. Konu mecliste kabul edildi. Tatlım gelmedi hala Kamuran bey.

Size Amerikan Başkanlığı Daha Çok Yakışır Sayın Başkan!

Himalayalarda üretilen Hint kumaşından daha nadide, Malkoçoğlu’ndan daha milliyetçi sayın Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dün Cumhurbaşkanlığı için yüzbin imza toplayacağınızı duydum ve gerçekten hem ülkem hemde sizin adınıza çok üzüldüm.

Sayın başkan Türk halkı sizi değil Cumhurbaşkanlığı koltuğunda görmek, siz ki Türk halkının gönlünde Amerikan başkanı olmaya daha layıksınız.

Sizde bu milliyetçilik varken Amerikayı ne eder eder batırırsınız. Olmadı Meksika’dan ve Güney Amerika ülkelerinden gelen göçmenleri istemediğinizi falan söylersiniz bir iç karışıklıkla 250 yıl önce sönen Amerikan iç savaşını yeniden körüklersiniz o iş tamam!

Cümle islam dünyası size dua eder. Onlar da olmaz ise şu akıllı led ekranlardan edinmiş olduğunuz teknolojik bilgi ile modern teknolojinin beşiği olan Amerikada yalan makinasının geliştirilmesi hakkında çalışmalara katılırsınız bizde Amerikan Başkanlarının samimi olup olmadıklarını anlar size ülke olarak büyük dualar ederiz.

Amerikan başkanlığına adaylığınızı koyduğunuzda sizi en kalbi duygularımız ile destekleyeceğimizden emin olabilirsiniz.

Gazoz olmayın efsane olun sayın başkan!

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir