Özcan’ın ‘Yapmazsam Adam Değilim’ Dediği Mezarlığa Gece Operasyonu

Bolu Belediyesi tarafından yapılmak istenen Çakmaklar Mahallesi’ndeki mezarlığın orta kısmında araç yolu geçirilmesi çalışması için gece saatlerinde operasyon yapıldı. Tanju Özcan’ın ‘Yapmazsam adam değilim’ dediği yol çalışmalarını AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve mahalle sakinleri bir kez daha durdurdu.

Çakmaklar Mahallesi’nde bulunan Çakmaklar Mezarlığı’nın iki tarafındaki caddeleri birbirine bağlamak amacıyla Bolu Belediyesi tarafından mezarlığın içerisinden yol açma çalışması başlatıldı. Mezarlığa gelen vatandaşlarla belediye ekipleri arasında yaşanan gerginliğin ardından çalışma durduruldu.

Belediye ekipleri gece saat 03.30’da tekrar bölgeye gelerek iş makinesiyle yol açma çalışmalarına devam etmek istemesi üzerine mahalle halkı yataklarından kalkıp mezarlığa koştu. Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan, iş makinesinin önüne geçerek çalışmaları durdurdu.

“MEZARLIĞA KEPÇE İLE GİREN BİR ZİHNİYET VAR”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ile Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay’da gece saatlerinde mezarlığa geldi.

Belediye ekiplerinin gece saat 03.30’da yol açmak istemesine tepki gösteren Güner, “Gece yatağımızdan kalkarak buraya geldik. Gece yarısı şafak operasyonu gibi bir şey yapmaya çalıştılar. Mezarlıklar bizim için uhrevi yerlerdir. Ama maalesef mezarlığa kepçe ile giren bir zihniyet var. Gecenin bir yarısı burada ne yapmaya çalışıyorsunuz. Hırsız gibi gece yarısı neyin nesi bu. Burada mevzuata aykırı bir durum söz konusu” diye konuştu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir