Plan(lı) Çalışma Vatandaşı Delirtti!

31 Mart yerel seçimlerinden sonra CHP’li Tanju Özcan’ın daha güzel ve yaşanabilir bir Bolu vaadi ilk olarak Gölköy’de bulunan ham su terfi istasyonunda 12.04.2019’da meydana gelen su arızası sonucu acaba sorularının akıllarda oluşmasına neden olmuş, bir yama ile sorun ötelenmiş ve hatta unutulmuştu.

Tarih yaprakları 29 Aralık 2020’yi gösterdiğinde ise Bolu ‘D’elediyesinden yapılan bir duyuruya göre 29 Aralık günü saat 23:59 ila 30 Aralık 2020 Çarşamba saatleri arasında su kesintisi yapılacağı yazıyordu.

Yapılan duyurunun aksine sular 30 Aralık 2020 saat 12:00 de kesildi ve açıklananın aksine tüm mahallelerde suların kesilmesi gerçekten CHP’li Başkan Özcan’ın danışmanının Bolu’lu vatandaşların vergileri ile çıkartılan “Bolu Delediye TV” dergisini hatırlattı.

Su kesintisi vatandaşı delirtip çileden çıkartırken sosyal medyadan adeta tepki patlaması yağdı.

Vatandaşların İse Ortak Tepkileri Şu Şekilde;

  1. Duyuru saati yanlış.

    Bolu Belediyesi her ne kadar 29 Aralık gece saatlerinde suların kesileceğini açıklasa da sular 30 Aralık öğle saatlerinde kesildi.

  2. Açıklamalar yetersiz.

    Suların neden gelmediği konusunda Belediye’yi arayan vatandaşlar ise aldıkları cevapların baştan savmak amacı ile kurulan cevaplar olduğunu paylaşıyorlar.

  3. Duyuruda bir çok mahalle adı geçmezken tüm ilde suların gittiği.

    Duyuruda çok sayıda mahalle ismi var ancak Bahçeli Evler mahallesi yazmamasına rağmen Bahçeli Evler mahallesinde su kesintisi yaşanmış.

  4. Pandemi

    Dünya’yı kavuran pandemi döneminde işten ve dışarıdan evine gelen vatandaşlar evde suların akmadığını görünce temizlik yapamamaktan şikayetçi olurken artezyen ve kökez çeşmelerinde büyük kuyruklar oluştu. Pandemi unutuldu.

  5. Tanju Özcan veya Belediye yetkililerinden açıklama yapılmaması

    Bir çok vatandaş Başkan Özcan’ın telefonu’nu aradığını ancak telefonunun kapalı olduğunu Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir ve Feridun Yılmaz’ın ise konu ile alakalı bir açıklama yapmadığı yönünde paylaşımlar yaptı.

  6. Arıza olduğu söylenmişti.

    Belediyeden yapılan duyuruda her ne kadar arıza olduğu söylense’de geçtiğimiz yıl patlayan borunun değişiminin yapıldığı ve bu değişimin planlı bir çalışma olduğu şeklinde yoğun eleştirel paylaşımlar yapıldı.

Belediye’yi Delediyeciler yönetince böyle oluyormuş demekten başka diyecek söz kalmıyor demek isterdik aslında diyecek çok şey var ancak her şey zamanı gelince.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir