Samet Kocadağ’dan Resmiye Kahruman’a Sert Tepki

Ak parti İl gençlik kolları başkanı Samet Kocadağ belediye meclis üyesi Resmiye Kahruman’ın sosyal paylaşım sitelerinden Cumhurbaşkanı ve genel başkanı R. Tayyip Erdoğan ile MHP genel başkanı Devlet Bahçeliyi hedef alan ve aşağılar nitelikteki karikatürik paylaşımlarına sert tepki gösterdi. Ak parti il gençlik kolları başkanı Samet Kocadağ sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada;

“Bu ülkede 26,5 Milyon kişinin oyunu almış halk tarafından seçilmiş İlk Cumhurbaşkanı ünvanına sahip, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin saygıdeğer Lideri Sn. DR. Devlet Bahçeli’yi bu denli fütursuzca, yakışık almayan karikatürize edip paylaşım yapan; Bolu halkının oyları ile CHP 2.sıra Belediye Meclisi üyesi olarak seçilen Resmiye KAHRUMAN’ı esefle kınıyorum. Bu zihniyette paylaşım yapan hangi siyasetçi olursa olsun ne Bolu’ya ne de ülkemize faydalı bir icraata imza atamaz.

Kaldı ki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için de hakaret içeren paylaşımlar yapılmasını tasvip etmiyorum. Ülkemizde siyaset yapan bütün liderler (PKK’nın siyasi uzantıları hariç) bizim değerimizdir. Birbirimize saygı çerçevesi içerisinde eleştiri kabul edilebilir, bu bizim siyasette seviyemizi belirler. Lütfen seviyemizi düşürmeyelim.”  diyerek sert bir şekilde tepki gösterdi.

CHP Bolu belediye meclis üyesi Resmiye Kahruman ayrıca ülke genelinde insanların nam yapmış sanata yıllarını vermiş olan yediden yetmişe herkesin tanıdığı sanatçılar olan İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay’a soytarı yakıştırması yaptığı görülüyor. 

Belediye başkanı Tanju Özcan neredeyse tüm belediye meclis toplantılarında Ak Parti belediye grup başkanı Burak Balaban’ı liseli gençler gibi sosyal paylaşım  sitelerinde klavye delikanlılığı yaptığı konusunda uyarı ve eleştirilerde bulunmuştu. 

Her ne kadar Tanju Özcan Ak partili siyasetçileri sosyal paylaşım sitelerinde yaptıkları paylaşımlar nedeni ile uyarsa da kendi partililerinden bir haber gibi görünüyor.

Tepki çeken bazı paylaşımlar ise şu şekilde;

 

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir