Tanju Özcan CHP’nin ve AK Partinin İstemediği O Kişiyi Danışman Yaptı

Bolu belediye başkanı öyle birini işe aldı ki ortalık fena karışacak. Göreve gelmeden önce yaklaşık 15 bin vatandaşa iş sözü veren göreve geldikten sonra da Bolulu olmayan ve kendisine veya siyasi ideolojisine yakın olan il dışından insanları işe almasına halk büyük tepki gösterirken bir skandal daha patladı.  

Reşat Şahin Öztürk’ün belediye başkanı tarafından danışman olarak işe alınması ortalığı iyice karıştırdı.

Sol partilere yakınlığı ile bilinen Çağdaş Ses Haber gazetesi  yayın grubunun başkanı aynı zamanda CHP de ayrılıkçı kanat olarak adlandırılan Muharrem İnce’ye yakınlığı ile bilinen Öztürk’ün Tanju Özcan tarafından işe alınmasına CHP genel başkanı başta olmak üzere büyük tepkilerin geldiği belirtilirken. Öztürk’ün Muharrem İnce’nin ricası ile belediyede işe alındığı işe alındıktan sonra ise Muharrem İnce’ye Öztürk tarafından Bolu’da alem yaptırıldığı gelen bilgiler arasında.   

Eren Erdemin’de Yakın Dostu!

Reşat Şahin Özcan’ın MİT Tırları davasında 4 yıl 2 ay hapis cezası alan ve halen ceza evinde yatan eski CHP’li vekil Eren Erdem ile yakın arkadaş olduğu biliniyor. 

Karısı FETO’ ya Bilerek Ve İsteyerek  Yardım Etmekten Hapiste Yattı!

Reşat Şahin Öztürk’ün  kendisi gibi gazeteci olan eşi Ece Sevim Öztürk genelde yurt dışında FETO’ya yakınlığı ile bilinen TV kanallarına demeç ve açıklamalarda bulunması ile tanınıyor.

2018 yılında Ece Sevim Öztürk’ün “Deniz Kuvvetlerinin En Kara Günü: 15 Temmuz” belgeselini hazırlayarak, 15 Temmuz darbesinin AK parti tarafından kurgulandığına dair belgesel ve bu belgesele kaynak olarak FETO’dan ceza alan komutanları kaynak göstermesi üzerine başta Genel Kurmay Başkanlığı,  Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve güya belgeselde adı geçen Generaller’in suç duyurusunda bulunması üzerine göz altına alınan Ece Sevim Öztürk 14 gün göz altında tutulduktan sonra tutuklanarak ceza evine gönderilmişti.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=fl_088-HJ6k

Tutuklu yargılanan Ece Sevim Öztürk’ün savcılıkça hazılanan iddianamesine göre , “FETÖ/PDY’nin yargılama süreçleriyle ve darbe girişimiyle ilgili örgüt lehine algı oluşturup, toplumda oluşturulacak kargaşa ortamında yeniden toparlanma hedefine hizmet eder şekilde FETÖ iddiasıyla yargılananların aslında masum oldukları yalanını işleyerek darbe girişimi ve FETÖ ile ilgili yargılamaları ve darbe karşıtı komutanları itibarsızlaştırmayı amaçladığı, paylaşımlarında sözde belgeseldeki gibi darbe girişiminin bir ‘kurgu’ olduğu algısının yansıtılmaya çalışıldığı” belirtilirken, İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 3 yıl, 1 ay, 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Ece Sevim Öztürk sık sık Avrupa’da yayın yapan FETO’culara ait olduğu söylenen BOLD ve MCE medya gruplarına sık sık demeçler veriyor.

Bankamatikçi Olduğu İddia Ediliyor!

Tüm bunlar yaşanırken belediye’de çalışanları tarafından Reşat Şahin Öztük’ün işe gelmediği, geldiği zamanlarda ise üzerine azam olmayan bir çok işe karıştığı gibi nedenlerle istenmeyen adam ilan edildiği, gelen bilgiler arasında. İşe gelmeyip bankamatik memurluğu yapan Reşat Şahin Öztürk’e ise Boluluların vergisinden ne kadar maaş verildiği merak konusu olmuş durumda. 

CHP’nin Reşat Şahin Öztürk’ü ayrılıkçı olması nedeni ile istemezken, Ak partinin ise, eşinin FETO’dan ceza alması nedeniyle Reşat Şahin Öztürk hakkında nasıl bir tepki göstereceği ise bilinmiyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir