Tanju Özcan MHP’ye Mi Geçecek?

CHP’den atılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP’ye dönmek için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na inciler düzerken bir tarafdan da yerelde partisi CHP’yi cezalandırıyor.

CHP’den atılan Başkan Özcan’ın yeni seçilen CHP İl Yönetim Kurulu ve CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu’ndaki yakın adamlarının tasviye edilmesi, Asuman Şentürk Tekin ve Rasim Özdemir’in aday gösterilmemesi nedeni ile partisine ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hayli kızgın ve o kadar da küskün. Bunun yanı sıra Millet ittifakı üyesi Ahmet Örnekbaş ile de belediye başkan yardımcılığı konusunda geçmişte çokça atışan Özcan İYİ Parti’ye de kızgın ve de küskün.

Tüm bu kızgınlık ve küskünlüklerin üzerine Tanju Özcan’ın geçtiğimiz günlerde “CHP’ye oy vermeyecekseniz MHP’nin adayı Bizim İsmail’e oy verin demesi İYİ Parti’de bardağı taşıran son damla olurken İYİ Parti yapılacak olan yerel seçimlerde kendi belediye başkanı adayını çıkartma kararı almıştı ve bunun üzerine Tanju Özcan’da İYİ Parti’den özür dileyerek sözlerinin çarpıtıldığını iddia etmişti.

Açık Açık MHP’ye Oy İstiyor

Edinilen bilgiye göre seçim çalışmalarına katılan Tanju Özcan vatandaşlara “CHP veya İYİ Parti’ye oy vermeyecekseniz Bizim İsmail’e oy verin o iyi bir çıkış yakaladı.” demesi ve de CHP ve İYİ Parti’ye oylarınızı verin demeden direkt olarak “CHP ve İYİ Parti’ye oy vermeyecekseniz MHP’ye oy verin” demesi Tanju Özcan’ın açıktan MHP’ye oy toplaması olarak değerlendirilirken, “Özcan MHP’ye mi geçecek yorumlarının yapılmasına neden oluyor”.

CHP ve İYİ Parti Vekil Çıkartamazsa Kavga Büyür

Bolu’da ciddi bir oy potansiyeli olan Tanju Özcan’ın CHP ve İYİ Parti’ye direkt olarak oy istemeyip vatandaşlara bize vermeyecekseniz MHP’ye oy verin demesi şimdiden büyük kavgaların habercisi gibi görünürken Özcan’ın bu adımının CHP’ye geri dönmesinin önünde büyük bir engel çıkartabileceği belirtiliyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir