Tanju Özcan’ın Evinde Mülteci Çalıştırdığı Ortaya Çıktı! Erem Şentürk Tanju Özcan Hakkında Korkunç Bir Yalancı, Faşist ve Irkçı Demişti.

Bolu belediye başkanı Tanju Özcan seçim öncesi boyundan büyük vaatlerle sık sık Suriyeli ve diğer mültecilerin ülkemizde artık misafir olarak değil kalıcı olarak kaldıklarını bu nedenle Bolu belediye başkanı seçildiğinde ilimizdeki ve dahi ülkemizdeki tüm mültecileri evlerine göndermek istediğini belirtmiş ve belediye başkanı seçildikten sonra aş evinde yemek yiyen 30 tane mültecinin yemek yemelerini yasaklamıştı.

Olay tüm yerel basında gündem olmakla kalmamış ulusal basında’da geniş yer bulmuş neredeyse tüm ulusal basında konuyla ilgili açık oturumlar gerçekleştirilmişti.

Bir ulusal kanalda gerçekleştirilen canlı yayında gazeteci Erem Şentürk belediye başkanı Tanju Özcan için; Bu adam korkunç bir yalancı, ırkçı, faşist popülist sözlerini kullanmış Tanju Özcan taraftarlarından yayına ve sunucularına sinkafa varan küfür ve hakaretler yazılmıştı.

Tüm bunlar yaşandıktan bir yıl sonra ise büyük bombayı yine yerel bir gazete patlattı yerel gazete haberinde “Mültecileri gönderecem der kendi evinde S.M isimli mülteci kadını çalıştırır” demesi ortalığı bir anda hareketlendirdi. 

Yerel gazete daha sonra bu paylaşımı kaldırırken çalışan kadının Arap kökenli (mağrib) S.M. olduğu uzun zamandır Başkan Tanju Özcan’ın evinde çalıştığı ve iki ay önce Türk vatandaşlığına geçtiği belirlendi.   

Başkan Evine Aldığı Kişiden Bir Haber

Başkan Tanju Özcan’ın evinde çalıştırdığı Fas uyruklu kadının sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yaptığı paylaşımlarda ise sürekli mültecilerin Türkiye’de kalması yönündeyken kadının sıkı bir Tayyip Erdoğan hayranı olduğu yaptığı paylaşımlarda görülürken başkanın eşinin ve şoförüyle’de yine facebook arkadaşı oldukları görülüyor.

Tüm bunlar yaşanırken vatandaşlardan; Erem Şentürk haklıymış Tanju Özcan mültecileri göndereceğim demişti ama kendi evinde çalıştırıyor. Başkan ırkçı popülist vaatlerle bizden oylarımızı aldı bizi kandırdı oylarımızı aldı şimdi söylediklerinin tam tersini yapıyor” yorumları yapılıyor.

7a3495b8-a5bb-4280-bcdf-6d6f226578fd
73a7bb53-587e-4563-ad85-36cd9f07648c
d21fd1cd-9d42-43ab-be82-603fd98b324e

Previous
Next

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir