Yedigöller Düzce’ye mi verildi? İlimizin siyasileri uyuyor mu?

Bolu’ya bağlı olan dünyaca ünlü Yedigöller Milli Parkı Düzce’ye mi verildi? Haritalarda Yedigöller Milli Parkı’nı Düzce sınırları içerisinde gören vatandaşlar büyük tepki gösteriyorlar.

Bolu ilimiz sınırları içerisinde bulunan tabiat harikası Yedigöller Milli Parkı’nın resmi haritalarda ve yine resmi bir portal olan https://parselsorgu.tkgm.gov.tr web sitesinde de Yedigöller Milli Parkı üzerinde sorgulama yapıldığında Düzce İli, Yığılca İlçesi,Yaylatepe Köyü 129/1 parsel olarak parsel bilgisi çıkıyor. Bu da Yedigöller Milli Parkı’nın Düzce’ye verildiği anlamına geliyor.

Siyasiler Uyuyor Mu?

Bunu gören vatandaşlar ise “Yedigöller Düzce’ye mi verildi? İlimizin siyasileri uyuyor mu? Geçmiş olsun.” derken bazı vatandaşlar da “Yedigöller Düzce’ye hayırlı olsun” şeklinde tepki gösterdi.

Bir harita ve şunu diyen bir yazı 'Öznitelik Bilgisi Ãznitelik Bilgisi Bina/BB istesi Taşınmaz No 55700358 İlçe Düzce Mahalle/Koy Yığılca Ada Yaylatepe Parsel 129 Tapu Alanı Nitelik 1.507 800,00 Mevkii Devlet Ormanı Zemin Tip Yedigöller Pafta Ana Taşınmaz G-27A04b1c/1D/2 Favorilere ekle' görseli olabilir

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir