Yenisi Yapılan Kanalizasyon Hattı İlk Yağmurda Bozuldu

31 Mart yerel seçimlerinden sonra bir ekibi ve bilgisi olmayan CHP’li belediye başkanı Tanju Özcan algı ve PR çalışmaları ile vatandaşın vergileri ile basına para basarak belediyeyi yönettiğini zannetmeye beceremediği her işte de eski yönetimleri suçlamaya devam ediyor.

11 Haziranda yağan 30 dakikalık yağışta şehrin kuzeyini sel alırken basın açıklaması yapan Tanju Özcan kendi bariz hatalarını görmezden gelerek eski belediye başkanı Alaaddin Yılmazı suçlamıştı.

Yine 11 Haziranda yağan yağmurdan sonra TEDAŞ arkasında başlayan kanalizasyon hattı çalışması 20 günde tamamlanırken Çarşamba günü tamamlanan hattaki kanalizasyon bacalarının etrafında yanlış yapılan imalat nedeni ile Cuma günü ilk yağmurda çukurlar meydana geldi.

Çukurların oluşmasından yaklaşık 3 saat sonra gelen belediye ekipleri çukurların üzerini kumla doldurarak kapattı.

TEDAŞ arkasında yapılan çalışmayı her gün inceleyen haber ekiplerimiz yeni yapılan hattın çalışmalar sırasında öz verisiz ve denetimsiz yapıldığını belirtirken kanalizasyon kanalı kazarken yaşanan göçmeler nedeni ile yapılan yeni hattın da zaten tıkandığını belirtiyorlar.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir