YİNE HÜSRAN…

Bolu Belediyesi Tanju Özcan’ın talimatı ile Bolu’nun dört bir yanı şantiyeye döndü. Okulların açılmasını ve kışın gelmesini aldırış etmeden çalışmalarına devam eden belediye ekipleri son olarak İzzet Baysal Caddesi’ni boyamıştı. Caddenin boyama çalışmaları devam ederken aradan bir hafta geçmeden boyaların solması dikkat çekti.

Bolu Belediyesi, okulların açılmasını ve kışın gelmesini aldırış etmeden Bolu’nun dört bir yanını şantiyeye çevirdi. Her sokakta her köşe başında kaldırım, asfalt, yol ve alt yapı çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri son olarak kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi’nde de çalışma yaptı. İzzet Baysal Caddesi’ndeki kaldırımları yenileyen ve caddeye aydınlatma takan belediye ekiplerinin bir sonraki çalışması da caddeyi boyamak oldu.

BOYALAR BİR HAFTA GEÇMEDEN SOLDU

Boya çalışması halen daha devam ederken, boyası kuruyan alanlar vatandaşın kullanımına açıldı. Yayaların kullanımına açıldığı ve üzerinde yürüdüğü boyalı alanların renginin hemen solması dikkatlerden kaçmadı. Yeni boyanan ve 1 hafta önce boyanan alanlar arasındaki fark gözle görülürken vatandaşlar rengi solan alanlara bir önlem alınmasını istedi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir