“Yuh artık” Dedirten İftira! Tanju Özcan’a “Seni Vuracak” Dedi

Sözde gazeteci Kasım Şahin’in iftirası ortalığı karıştırdı. Tanju Özcan’a “seni tüfekle caddede vuracaklar” demesi üzerine olan gariban vatandaşa oldu.

Geçtiğimiz aylarda sorunları olan ve yardım istemek için belediyeye giden bir manavın yanında taşıdığı bıçağın yere düşmesi sonrası yaşanan arbede sonucunda Tanju Özcan belediyede olmamasına rağmen bu “sözde gazeteci” tarafından “Tanju Özcan’a Bıçaklı Saldırı” başlığı ile ajanslara servis edilmiş ve olayın gerçek yüzü ortaya çıkınca Tanju Özcan’a büyük tepki yağmıştı.

Edinilen bilgiye göre benzer bir olay da geçtiğimiz günlerde yaşandı. Cadde’ye faturasını ödemek için giden bir vatandaş Kasım Şahin ile yolda karşılaştı kendisi ile ayak üstü iki sohbet ettikten sonra ayrıldı.

Seni Tüfekle Vuracak!

İkili ayrıldıktan sonra koşa koşa belediyenin yolunu tutan Kasım Şahin Tanju Özcan’a “seni tüfekle vuracaklar!” demesi üzerine Özcan’da Kasım Şahin’e “git hemen şikayetçi ol” dedi.

Kasım Şahin’in şikayeti üzerine vatandaş gece geç saatlerde polis ekipleri tarafından evinde göz altına alındı.

Vatandaş “İFTİRA” Dedi

Kasım Şahin’in iftirası ile göz altına alınan vatandaş ifadesinde özetle;

Faturamı ödemek için cadede bir iş yerine gidiyordum. Sonra Kasım Şahin’i gördüm gazeteci olması sebebi ile kendisini tanırım. Kasım bana “Ne yapıyorsun? Nereye gidiyorsun?” gibi sorular sordu. Bende faturamı ödeyeceğim dedim, sonra Kasım bana “ne iş yapıyorsun?” dedi. Bende yarın Bolu Belediyesi’nde işe başlayacağım dedim. Kasım ben ayrılırken resmimi çekti. Neden resmimi çektin diye sorduğumda “ben herkesin resmini çekerim” cevabını verdi ben de gidip faturamı ödedim. Ayrıca bugün Bolu Belediyesi’ne ait 444 26 58 numaralı hattan beni arayarak “yarın belediyede işe başla” dediler.

Ben Kasım Şahin’e bugün birini vuracam, kaçarken de sana haber verecem, seninle röportaj yapacam demedim. Ben Kasım Şahin’e eğer beni Cuma veya Cumartesi günü işe almazsa, Tanju Özcan’ı takip edip, Tanju Özcan’ı İsmet Paşa caddesi Bol-aş önünde tüfekle vuracağımı söylemedim. Kasım Şahin bana iftira atmaktadır. Ben kimseyi tehdit etmedim, Tanju Özcan’ı vuracağımı söylemedim. İfadelerini kullandı.

Tanju Özcan Korktu!

Edinilen bilgiye göre yaşanan olay sonrasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın emniyetten ek koruma görevlisi ve tedbirler alınmasını talep ettiği belirtiliyor.

Yaşanan gelişmelerin ardından Tanju Özcan’ın bir açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir