YUNUS EMRE İHO SOSYALFEST’TE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Daha önce çeşitli yarışmalarda elde ettikleri Türkiye dereceleri ile Bolu’yu başarılı bir şekilde temsil eden Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu yine Türkiye geneli bir yarışmada ilimizi temsil ederek derece elde etti.
Karabük Üniversitesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası sosyal bilimler festivali Sosyalfest’e, Yazın Gücü ismini verdikleri model ile başvuran Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Türkiye Üçüncüsü oldu.
Ön değerlendirme aşamasını geçerek Bolu’dan finale kalan tek okul olarak ilimizi 2-3 Mart arasında Karabük Üniversitesi tarafından düzenlenen Sosyalfest’te temsil ettiler ve yaptıkları jüri sunumu neticesinde üçüncülüğü elde etmiş oldular.
Konuyla ilgili açıklama yapan okul müdürü Tuncay Demirtaş, “Öğrencilerimizin hayallerindeki yaz tatili modelini bir proje halinde tasarlayarak örnek olarak sundukları bu yarışma, kendilerini ifade etmeleri ve özgüven kazanmaları açısından önemli bir fırsattı. Sonucunda başarı da gelince çok daha anlamlı oldu. Bu gururu bize yaşatan proje ekibi 6.sınıf öğrencilerimiz Erva Nur Dalkıran ve Esma Nur Durusoy’u tebrik ediyorum. Ayrıca proje danışmanı Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Doğuş Yılmaz’a, baştan sona desteğini esirgemeyen Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hikmet Erdoğan’a, Müdür Yardımcımız Yasin Özkan’a, desteklerinden dolayı Dörtdivan Kaymakamımız Sn. Mustafa Düzgün’e, hem proje sunumunda hem ödül töreninde yanımızda olan Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Erdal Bal’a ve organizasyonda katkısı olan herkese teşekkür ederim” dedi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir