1 Numaralı Kamuoyu Açıklaması

www.bolusonhaber.com sitemiz kurulduğu 26.03.2019 tarihinden bu yana hiç bir reklam ve bağış geliri olmaksızın kendi hak ve menfaatlerimizi dahi görmezden gelerek siz değerli Bolu’lu vatandaşlarımızın haklarını savunmaya yazılamayanları yazmaya konuşulamayanları konuşmaya devam ediyoruz, edeceğiz!

Bugün yayınlamış olduğumuz “Tanju Özcan’ın Başı Çok Ağrıyacak. Bu Borular 1 milyon 650 bin TL” başlıklı haberimizden bir çıktı alan Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci oturumu başlangıcında meclis kürsüsünden “basında bazı haberler var öncelikle bunlara açıklık getirelim gerçi ben onları basın olarak görmüyorum” ve “içeriden kim bilgi sızdırıyorsa” vb. açıklamalarda bulunmuş ve konu hakkında açıklama yapmak hasıl olunmuştur.

1- Belediye Başkanı Tanju Özcan para ödemediği hiç bir basın yayın organını basın olarak görmemektedir.

Bolu Son Haber sitesi daha önceleri de defalarca kez açıkladığımız üzere satılık değildir.

2- Haber içeriğinde yer alan resmi ihale bilgileri sadece Boluluların değil www.ekap.kik.gov.tr adresinden tüm dünyanın ulaşabileceği halka açık bilgilerdir.

Kaldı ki ilgili ihaleden Belediye İş Merkezi Yapım İhalesini incelerken haberimiz olmuş ve bazı vatandaşlarımızın sosyal medyadaki yorumlarındaki “yeni yapılsa anca 1 milyon 650 bin TL edebilecek” bir yerdeki 1 milyon 650 bin TL’lik tadilat çalışması dikkatimizi çekmiş ve söz konusu ihale süresi dolduğu için haber yapma ve siz değerli hemşerilerimizi bilgi sahibi etme gereği hasıl olunmuştur.

3- Belediye Başkanı Tanju Özcan bazı basın yayın organlarına rutin olarak her ay “Belediyeden Personel Çıkarılacağı” şeklinde haberler yaptırmaktadır. Bunun için basın mensuplarına ciddi paralar ödendiği her kesimin malumudur ancak! Yapmış olduğumuz haber üzerinden yine para vermeden “personel çıkartacağım” şeklinde intibalar peşine düşmek ancak kendisinden beklenen bir hareket olabilir.

4- Bolu Son Haber halen peşinde olduğu bir çok konu hakkında yine siz değerli hemşehrilerini bilgilendirmeye devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir