Abat Gidiyor Barut Geliyor

Boluspor’da peş peşe alınan mağlubiyetler sonrasında düşme potasına giren Boluspor’da Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Başkan Abdullah Abat’ın kalemini kırdı. Tanju Özcan’ın Abat yerine Bolu Belediyespor’un başarılı Başkanı Sinan Barut’u düşündüğü ve Barut’un da başkanlığa sıcak baktığı öğrenildi.

Beypiliç Boluspor’da peş peşe alınan mağlubiyetlerin ardından hareketli dakikalar yaşanıyor. Son olarak ligin 32’nci haftasında kendi evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 2-0 mağlup olan ve düşme potasına giren Boluspor’da, Başkan Abdullah Abat ve Teknik Direktör Reha Kemal Erginer’in geleceği tartışılmaya başlandı. 2020 yılında Eski Başkan Necip Çarıkcı’dan koltuğu devralan ve göreve başlayan Abdullah Abat, yaptığı açıklamada Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın destek sözü ile göreve geldiğini belirterek Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’i de Yönetim Kurulu ve Başkan Yardımcılığı görevine getirmişti.

ABAT GİDİYOR BARUT GELİYOR

Kötü sonuçların ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Başkan Abdullah Abat’ı Başkanlıkta düşünmediğini ve Abat’ın yerine ise Özcan’ın teşvikleri ile Bolu Belediyespor’un başarılı Başkan Sinan Barut’un göreve geleceği öğrenildi. Sinan Barut’un da göreve sıcak baktığı aktarıldı. Darbeden sonra FETÖ itirafçısı olan Abdullah Onur’un ise sponsor olarak Yönetim Kurulu’nda yer alacağı da gelen bilgiler arasında. Abdullah Abat’ın erken seçime gidip aday olmayacağı mı yoksa istifa mı edeceği ise henüz bilinmiyor.

REHA ERGİNER’İN GELECEĞİ NE OLACAK?

Ligin 30’uncu haftasında Manisaspor’a karşı kaybedilen maçın ardından Reha Kemal Erginer’in istifasını Başkan Abdullah Abat kabul etmemiş ve Erginer görevine devam etmişti. Başkan’ın ve Yönetim’in değişmesinin ardından ise Reha Erginer’in geleceğinin ne olacağı merak konusu oldu.

Loading

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
sanalbasin.com üyesidir