Açıklama

Değerli okurlarımız,

Bilindiği üzere haber sitemiz yayına başladığı tarihten bu yana hiç bir kişi, kurum, yada siyasi partinin baskısı altında kalmadan hiç bir reklam geliri olmaksızın şeffaf yayıncılık ilkesi ile haber yapmak için yoğun çaba sarf etmektedir.

10 Ocak 2020 tarihinde yayınladığımız  Aynı Yerde Defalarca Çamura Battı. Hakimim Dedi Bakın Ne Çıktı? başlıklı haberimizde, 34 AJC 031 plakalı aracın Gölköy mesire alanında defalarca kez çamura battığı ve yapılan kimlik kontrollerinde İsa Güçlü isimli sürücünün kimlik beyanında Hakim, Avukat gibi kelimeler kullandığı bilgisi tarafımıza gelmiştir.  

Meydana gelen olayla ilgili görünürde olanlar tarafımızca haberleştirilmiş siz değerli okurlarımızla paylaşılmıştır.   

Haberde ismi geçen İsa Güçlü isimli vatandaş daha sonra haber sitemizle iletişime geçmiş dostane ve yapıcı gerçekleşen görüşmede olay görünürde bu şekilde nakledilmiş olsa da kendisi Bolu’lu olmadığı için ziyarete gelen avukat arkadaşını gezdirmek için Gölköy mesire alanına gittiği ve bu üzücü olayın meydana geldiği, kendisinin veya arkadaşının hakim veya savcı olarak kesinlikle tanıtmadıklarını belirtmiştir.

Görünür olayı haberleştiren haber ekibimiz somut olayın peşini sürmüş diğer ilgili kişilerle yapılan görüşmede somut olayın İsa Güçlünün anlatımıyla uyuşması üzerine bu açıklamayı yapma zarureti doğmuştur.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir