Aynı Yerde Çamura Defalarca Battı. Hakimim Dedi Bakın Ne Çıktı

Olay gece yarısı saat 23:30 sıralarında ilimiz Gölköy mesire alanında meydana geldi. İsa Güçlü’nün kullandığı 34 AJC 031 plakalı araç göle fazla yaklaşınca çamura battı. 

Hemen kasko firmasından çekici isteyen İsa Güçlüye kısa sürede çekici geldi ve kendisini bataklıktan kurtardı.

Ancak gitmesi gereken yönün tersi yönde bir anda hareket eden İsa Güçlü yine aracını batırdı ve çekici tekrar aracı kurtarmaya gitti ancak bu kez çekici de battı.

Olay yerine bir çekici daha çağırıldı ve onları kurtarmaya çalışırken oda battı.

Aracını kurtaramayacağını anlayan İsa Güçlü hemen kolluk kuvvetlerini aradı ve kendisinin Hakim olduğunu aracının çamura saplandığını iki saat içerisinde randevusuna yetişmesi gerektiğini acil olarak yardım edilmesini istedi.

Haberi alan kolluk kuvvetleri derhal hareket ederken olay yerine aynı firmaya ait başka çekiciler de intikal  etti ve İsa Güçlüye ait araç çıkarıldı.

Araç kurtarıldıktan sonra Jandarma İsa Güçlü’ye alkol ve kimlik kontrolü yaptığında büyük bir şok yaşadı. Alkolsüz olduğu belirlenen  İsa Güçlü ben hakimim diye bir şey söylemedim demesi oradaki herkesi hayrete düşürürken İsa Güçlünün avukat kimliği göstermesi de ikinci bir şaşkınlığa neden oldu.

Kolluk kuvvetlerinin durumu üstlerine bildirmesi esnasında bir anlık boşlukdan faydalanan çakma hakim avukat İsa Güçlü olay yerinden sessizce aracıyla uzaklaştı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir