Belediyenin Kaçak Yoluna Karayolları Dur Dedi

31 Mart yerel seçimlerinden sonra belediye başkanı olan Tanju Özcan her ortamda ben bir kanun adamıyım derken yine kanunsuz bir işe imza attı.

Tem oto yolu Bolu batı gişeleri çıkışı ile otogar arasındaki bağlantı yolunun dar olduğunu düşünen başkan Tanju Özcan mülkiyeti karayollarına ait araziye tecavüz ederek yol yapılması talimatı verdi.

Merkezde her türlü imar ve yol düzenlemelerinin yapılması ile belediye görevli iken kendisine düşen imar düzenlemelerini yapmayıp Karayollarının yapması gereken yolu yapmaya çalışan Bolu belediyesine Kara yollarının engel olduğunu belediye meclis toplantısında bir nevi itiraf etti.

Hizmet Bahane Mi?

Bolu merkezde açılması gereken yüzlerce km yol, yüzlerce çukur dururken Başkan Tanju Özcan’ın Karayollarının hüküm ve tasarrufundaki yolu yapmaya çalışmasının sebebi hemen yakınında bulunan 14 Burda AVM’nin etrafının bir an evvel imara açılıp yollarının genişletilmesinin yapılması olarak yorumlanıyor. Zira Bolu belediyesi kent merkezinde yapılması gereken işler dururken neredeyse hiç bir binanın bulunmadığı AVM’ye yakın çevrede bulunan tarlalardaki yolları açmak için yoğun mesailer sarf ediyor.  

Bolu belediyesinin AVM çevresinde harcamış olduğu mesai ve yatırımları gören vatandaşlar bu eforun sebebini düşünmeden edemezken Belediye başkanı Tanju Özcan sözlerinin devamında “gelecekte bu bölgeyi daha güzel hale getireceğiz” derken her ne kadar imarlı olsa da şuan anki fiziki vasfı tarım arazisi olan parsel fiyatlarının manipüle edildiği konuşuluyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir